asistenca ZM?

jakkaa

Pripravnik
19. mar 2009
352
0
16
ljubljana
Se je že komu zgodilo, da je imel plačano asistenco (pomoč na cesti), pa je bila neveljavna ali stornirana? Učeraj mi je pač crknu avto in veselo pokličem klicni center, pa pravjo, da mi asistenca ne velja...Na polici je razvidno, da je plačano in na kartici zavarovanja tudi? Pol pa naj se človek zanese na to...
confused-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Citat:
Uporabnik jakkaa pravi:
Se je že komu zgodilo, da je imel plačano asistenco (pomoč na cesti), pa je bila neveljavna ali stornirana? Učeraj mi je pač crknu avto in veselo pokličem klicni center, pa pravjo, da mi asistenca ne velja...Na polici je razvidno, da je plačano in na kartici zavarovanja tudi? Pol pa naj se človek zanese na to...
confused-1.gif
Hm, kakšen razlog pa so ti navedli?

jakkaa

Pripravnik
19. mar 2009
352
0
16
ljubljana
Človečk k se je oglasu na klicnem centru, je reku da ne ve zakaj je neveljavna, da mi ne more nič več povedat in da naj kličem tega, ki mi je naredu polico. Avto je pa pač crknu med vožnjo in ni vež kresnu...pa a je sploh važn kaj se je pokvarl, sej zato je asistenca, mam AXA +...

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.249
4.809
113
hmm zanimivo... če bi bila AXA AO ( samo osnovna ) potem ni kritja v primeru okvare, samo prometna nesreča...
za AXA Plus, pa bi ti moralo veljati....

če mi daš podatke na zasebnega, lahko pogledm...

l.p.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Pokliči agenta in z njim spucaj zadevo. Fajn bi bilo, če si si zapomnil ime osebe na klicnem centru. Pa čas si zapiši kdaj si klical.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Še vedno nisi odgovoril katero asistenco imaš.
wink-1.gif

Uni v klicnem centru pa delajo itak tako, kot jim šefi velevajo.

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik jakkaa pravi:
Človečk k se je oglasu na klicnem centru, je reku da ne ve zakaj je neveljavna, da mi ne more nič več povedat in da naj kličem tega, ki mi je naredu polico. Avto je pa pač crknu med vožnjo in ni vež kresnu...pa a je sploh važn kaj se je pokvarl, sej zato je asistenca, mam AXA +..

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Čudno tole.
Če ima vse veljavno, bi vzel storitev od AMZS, plačal račune ter jih potem regresiral od zavarovalnice. Ampak glede na to, da se delajo neumnega, verjetno ne bo šlo brez pomoči kakega odvetnika.
frown-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Agent je verjetno kasneje popravil polico, odstranil kaksno opcijo, razliko v denarju pobasal v žep.

Sem videl že hujše primere,ko je kakšen agent stranki storniral polico in naredil samo osnovno AO , razliko do kaska etc pa pobasal v žep.In kaj je najhuje,da ga vsake toliko casa vidim,ko še vedno dela za omenjeno zavarovalnico.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.249
4.809
113
Sva preverila, neka sistemska napaka, katero bi se pa dalo rešiti če bi agent, ko ga je klical reagiral in posredoval naprej...
žal ni in je verjetno zgubil dolgoletno stranko... ni pa nič storniral ali pobasal...

Naslednji teden bo na zavarovalnico podal zahtevek za povračilo avtovleke in se bo zadeva zaključila.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
wink-1.gif

Pa predvsem koliko je vozilo staro.
smirk-1.gif

B81

22. jul 2007
36.941
10.505
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Agent je verjetno kasneje popravil polico, odstranil kaksno opcijo, razliko v denarju pobasal v žep.

Sem videl že hujše primere,ko je kakšen agent stranki storniral polico in naredil samo osnovno AO , razliko do kaska etc pa pobasal v žep.In kaj je najhuje,da ga vsake toliko casa vidim,ko še vedno dela za omenjeno zavarovalnico.

Tudi sam videl veliko hujše primere...oseba spet dela za isto zavarovalnico.

B81

22. jul 2007
36.941
10.505
113
Asistenka plus pri triglavu... naložil mi je avto in peljal 25 km daleč do mehanika. Ne vem če ni nekih 1500 eur vrednostim kar je ok.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
wink-1.gif

Pa predvsem koliko je vozilo staro.
smirk-1.gif
Do koliko let staro vozilo sploh velja ta asistenca pri ZM?

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.249
4.809
113
Za okvare do 12 let starosti, rzaen pri Premium asistenci kjer velja do 20 let.... razlike v ceni je malo, kritje pa kar konkretno...
ampak tudi starost ni bil vzrok...

Asistenca AXA

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.710
113
pri taščici
Pa mislim da krije do 300 evrov prevoza na posamezni primer. Sicer pa imas podobno mojo temo staro pol leta, ko sem ostal brez sklopke na obali, avto pa s centra slo.