AR 3.0

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Citat:

TMC in ostale napovedane novoti ki so omenjene v tej temi, pa so v fazi testiranja in bodo naredili vse da bo dodano novi verziji.

LP

To najbrž pomeni, da najmanjj še pol leta TMC-ja pri nas NE BO
frown-1.gif

LP Rado

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
Pa zakaj ljudje kupujete GARMINA?

Navigon 100x boljši, ima TMC, ki dela. 3310 max z ceno 179€ UBIJE vsakega GARMINA, imate 30dnevno free nadgradnjo, imate za 20€ 2 letno nadgradnjo kart........in še na travnikih itd...

Pa še vseeno kupujete jajca?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.555
4.480
113
49
Na sončni strani ALP
Tako je. Imam Navigona pa bi ga najraj zabrisal skozi okno.
jezen.gif

Garmin me še ni pustil na cedilu!
zmaga.gif

TMC mi dela tam kjer ga potrebujem, SLO pa je itaq prekopana po dolgem in po čez...
bonk.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Pa zakaj ljudje kupujete GARMINA?

Navigon 100x boljši, ima TMC, ki dela. 3310 max z ceno 179€ UBIJE vsakega GARMINA, imate 30dnevno free nadgradnjo, imate za 20€ 2 letno nadgradnjo kart........in še na travnikih itd...

Pa še vseeno kupujete jajca?

jado pa menda ja veš, da če si dosti v državah južno od nas, ti navigon ne koristi kaj preveč, ker so mape zanič. Tam pride garmin zelo prav.
Ubistvu moraš imet doma tako Navigona kot Garmina.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Ni potrebe, je dovolj le Garmin
smile-1.gif
Res ne vem zakaj bi moral v tujini uporabljati Navigona, TomToma in še kakšnega. Čisto solidno deluje zadeva.

Gremo h karti AR 3.0

V trojki bomo dobili pokrito celotno Jugoslavijo. Karta Srbije in Črne Gore bi naj bila celo boljša od SCG Route.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
Pa bo tale nadgradnja glede na obseg še vedno brezplačna? Cifra različice se premika iz 2.x na 3.x .

I

Izbrisan uporabnik #488

Najnovije verzije ove dvije karte su i dalje besplatne za postojeæe korisnike - uputite se na www.navigo-sistem.hr po update za vaš uređaj.

Po naše, je brezplačen update.
Po moje je največji plus pokritje celotne Juge in Albanija, ostalo so potem finese.

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
430
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
U bosni ti nubena karta ne pomaga...relacija Kakanj-Tuzla...karta 2.30...vse naprave, k nimajo možnosti dodajanja umesnih točk, padejo na celi črti, ker ceste niso kategorizirane in te pele zmeraj po enaki poti...ne glede na to, kaj maš izbrano...ta pot je zmeraj najkrajša, kar pa je tam čist brezpredmetno...ker te pele čet hribe in doline, kolovoze, in gozdne poti. Tole je iz prve roke...sm biu prejšn tedn dol.
Če mu pa daš umesne točke...pol je pa itak vsaka navigacija dobra...je tako?

in dokler ne bodo dol poštimane ceste, kot so na hrvaškem in pri nas...ne zaupajte preveč navigaciji

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.605
707
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
V trojki bomo dobili pokrito celotno Jugoslavijo. Karta Srbije in Črne Gore bi naj bila celo boljša od SCG Route.

pravijo že tako

AdriaRoute v3.0 (najava)
Citat:
# Srbija: s imenima ulica 670 naselja, a s kuænim brojevima 540
# Crna Gora: s imenima ulica 15 naselja
# Kosovo: s imenima ulica 10 naselja
http://www.navigo-sistem.hr/novosti_detaljno/81

SCG Route v2.10NT
Citat:
* Detaljnu kartu ulica u 270 gradova i naseljenih mesta
* U Beogradu i prigradskim naseljima, u Novom Sadu, Nišu i Staroj Pazovi su obrađene sve ulice sa kompletnom bazom kuænih brojeva, zabrane skretanja i informacije o jednosmernim ulicama. U Beogradu su prikazani u 3D poligoni građevina u centru grada. Karta sadrži 27.500 kuænih podbrojeva (brojeva sa slovom, npr 1a) u Beogradu, kao i istoriju naziva ulica.
* 42 grada sadrži pravilno obrađenu jednosmernost ulica,
POI baza sadrži preko 19.000 tačaka
http://www.garmin.rs/proizvodi.php?id=129

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.993
5.631
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Najnovije verzije ove dvije karte su i dalje besplatne za postojeæe korisnike - uputite se na www.navigo-sistem.hr po update za vaš uređaj.

Po naše, je brezplačen update.
Po moje je največji plus pokritje celotne Juge in Albanija, ostalo so potem finese.

Ne na novo jo bo treba kupt
tongue-1.gif

Replicirano testnemu_vozniku

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Ne znaš hrvaško Kameleon?
smile-1.gif

če si kupil do sedaj AR imaš gratis update.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.993
5.631
113
sem naknadno popravil z plavim tiskom......znam jaz hrvaško...sam eni ne znajo 5 postov višje pogledat
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.