Apple iMac

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Na katerem planetu to ?

Dodatek: Pred nosom imaš desettisoče izpovedi, kako v Windows VSE ne "dela takoj in brez napak".

Glej, kakšni težave imaš ti z XPji nevem, jaz težav z Windowsi nimam odkar so 98tko nadomestili novejši. Niti se mi niso še nikoli zrušili, vsaj ne na tem Macu... Če pa mi bodo začeli "srat" pa bom razmislil o drugem OS-u. Bodo pa počasi Windows 7 veni in se že veselim, upam da ne bodo takšno sranje kot Vista. Po drugi strani pa tvoje mnenje nikogar ne zanima in vsak ima lahko svoje mnenje, saj živimo v demokraciji ali ne? Ali te mogoče Apple plačuje da jih oglašuješ?
evil.gif
Maš prav. Bom takoj začel banati vse, ki so trdili, kaj trdili, povejmo brez ovinkarjenja, lagali, da jim kaj ne dela v Windows. Do konca tedna bom glih vse uspel pospraviti.

PS: Kje vidiš oglaševanje Appla ???

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Se čist strinjam s tabo. Moj razlog za prehod je bila vedno večja nezanesljivost in počasnost XPjev. OS X ni perla, zaenkrat pa mi deluje bolj solidno od winsov.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Da se malo uštulim z enim vprašanjem...

Na Windowsih uporabljam EXIF autorotate. Analizira metapodatke in po potrebi sliko obrne za 90 stopinj. Ali na Mac platformi obstaja kaj podobnega?

Fora je v tem, da ne rabim programa, ki zna interno pravilno prikazati slike, ampak program, ki obrne sliko v samem JPEG zapisu. Torej če bom kdaj sliko nalagal kam na internet ali pošiljal po mailu, da bo pravilno obrnjena.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Mene še nekaj zanima. Kako je z zvočno kartico pri iMacu? Se da kje videt kako izgleda in kaj se da gor priklopit, ker jaz ne najdem...

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Audio

* Built-in stereo speakers
* Internal 24-watt digital amplifier
* Headphone/optical digital audio output (minijack)
* Audio line in/optical digital audio input (minijack)
* Built-in microphone
* Support for Apple Stereo Headset with microphone

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
OK, tole je čista osnova. Lahko brez problema priklopim gor nekaj od Creative-a?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Samo nekje sem bral, da jih iPhoto ne obrne looseless. Pa načeloma nimam rad programov, ki delajo nesnago na disku. V smislu nekih dodatnih folderjev z originalnimi slikami ala Picasa.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
OK, tole je čista osnova. Lahko brez problema priklopim gor nekaj od Creative-a?

5.1 sistem le če ima optični vhod, kar pa neki osnovni modeli Creativa nimajo, 2.1 pa komot.
zmaga.gif