Hahaha pa ti si res brez pameti.Ceno nafte dvigneš na 10 eur za liter, bodo hitro nehali
Malo bi ti lahko bilo nerodno, da se tak blamiraš
Hahaha pa ti si res brez pameti.Ceno nafte dvigneš na 10 eur za liter, bodo hitro nehali
Traktor pa nasonce laufaTo ti.
Jaz sem veleposetnik z hišo in njivo.
Prej b reku. Evo glih dons pozitiv vajbrejšn.A imamo koga pozitivnega med nami? Mu "posodim" zdravstveno kartico.
Meni nikakor ne uspe dobiti pozitivne ocene. Sarkazem, da me ne bo kdo hojsu prijavil.
Sem pa preprican da se bo sedaj ko je dovolj HAT za qr kodo kar nekaj ljudi se posluzilo tega "postopka" posojanja zdravstvene kartice.
A povsod preverjajo osebno poleg zdravstvene?
Danes nisi imel prave zdravstvene s sebojPrej b reku. Evo glih dons pozitiv vajbrejšn.
Marsikaj ne smejo, sme pa prit inspekto in napisal za par tisoc eur kazni.
A za tiste, ki so čisto zavestno sprejeli neustavne odloke pa nič?Če postane pravnomočno (beri se ne pritožiš: zahteva za sodno varstvo), potem lahko sledi izvršba.
Za vse uradne osebe, ki pišejo kazni na podlagi neustavnih odlokov (maske recimo), ki potem padejo na sodišču po pritožbi, bi morali začeti vlagati kazenske ovadbe zaradi zlorabe uradnega položaja in pooblastil, saj že ptički na vejah čivkajo, da je vse skupaj nezakonito, a oni še naprej to veselo počno.
Enako velja za vse 'pct vratarje', kazenske ovadbe proti njim osebno zaradi kršenja ustave RS, kar ni mala stvar.