Antivirus.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Kerga priporočate in če ima kdo kak link od torrenta oz.delujočega antivirusa? Prej sm Awast-a uporablju, potem sm prešaltu na NOD32, ki se mi je pa nehu posodabljat. Karkoli dol snamem, mi noče delat.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Si odinstaliral nod32?

Probaj pa z free avastom za začetak
grin1.gif

Popucaj še registre s kakim ccleaner-jem pred instalacijo. Se spomnim, da sem imel tudi jaz probleme u odinstalacijo krakanega nod-a.

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Jaz uporabljam ESET Smart Security in poznam še kar nekaj drugih ljudi, ki ga tudi: Poskusi z free, pa boš videl. Jaz sem pred tem uporabljal NOD, pa nisem bil zadovoljen!
To je samo moja izkušnja, tako , da ne vzemi, da te prepričujem ! LP

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Priporočam ti vseeno da greš nazaj na Avast, sam ga uporabljam že drugo leto in to brez problemov z okužbami računalnika, ker ti ga ob registraciji dodelijo za eno leto je to zdaleč najboljša rešitev,seveda je fre verzija tega Avasta na voljo na spletu.Sicer pa uporabljam Licenčni Malwarebyt....Anti- Malware, no tega bi pa toplo priporočal ker je edina stvar ki kaj pripomore k boljši varnosti .

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Tudi sam se že dolgo časa uporabnik ESET Smart Security-ja in za mene je najboljši....do pred kratkim sem se ubadal z posodobitvami iz privat serverja, ki je z novim letom prenehal delovati....potem sem nekaj časa uporabljal NOD32viewer....v času akcije 1+3 pa sem kupil original verzijo in od takrat ni več težav (:) ....sicer pa je kar nekaj brezplačnih antivirusnih AVG Anti-Virus, avast!, Comodo Antivirus, Avira AntiVir Personal, Panda Cloud Antivirus, PC Tools AntiVirus Free in še kakšen bi se našel.... [o:

LP B.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Sm meu kako leto tega Awasta, sam se mi je zdel, kot da ta free verzija vseen ni tko k varijanta komplet plačljiv antivirus. Sej jz mam Eset smart security, a ni notr nod32? Ta zadeva je delala par mescov in mi ga je nehal vsakodnevno logirat in osveževat. Tak programček pride zravn, k išče vsakodnevno kode. Pol je pa kr naenkrat nehu delat. Ko ga hočš ročno zagnat, piše da ta program ne obstaja, čeprov je inštaliran na računalniku.

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Koliko imam izkušnje s temi raznimi programčki, ki iščejo sami serijske številke niso nekako 100%...obstajajo tudi offline posodobitve in pa NOD32viewer...samo kaj, ko pač tu moraš vsak dan sam klikat, da se posodobi zbirka virusnih definicij....zato sem se naveličal tega klikanja in raje kupil licenco....saj, če si študent ali pa imaš kakšnega upokojenca Smart Security verjetno ni tako zasoljen....po moje, če uporabljaš avast! ali kateri brezplačen free antivirusni v kombinaciji z Malwarebyte in SUPERAntiSpyware Free Edition, ne bi smel imeti težav z virusi in ostalo navlako...drugače pa tako kot vsepovsod vsak svojega konja hvali.....odločiti pa se boš moral sam.... ((:)

LP B.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Sm si zdj instaliru Malwarebyte pro in mi je najdu trojanca, lih v tem programu, ki aktivira Smart securty. Bom probu kak podobn aktivator snet, da vidmo kaj se bo zgodil. Če ne bom, pa kupu licenco pa je. tnx za pomoč
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.718
6.490
113
V levem stolpcu vidiš, koliko te posamezen program zaščiti (desni je za podjetja).

avtestprotection.jpg

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ubistvu sm ugotovu, da mi smart security prepozna aktivator in mi ga onemogoči. Zato se mi ne posodablja...Kako zdj pretentat antivirus?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Jaz imam Kaspersky in sem zelo zadovoljen. Kupil licenco za tri mašine in od takrat nobenih težav, vse dela tako kot mora. Viruse in trojance v karanteno, jih lepo nevtralizira in pičimo naprej.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Vem, da so za Nortona govoril, da požre ful rama in upočasni komp. Zdj nevem kaka je situacija. Vedno sm mislu, da je NOD,top a je očitno daleš od tega!

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Ubistvu sm ugotovu, da mi smart security prepozna aktivator in mi ga onemogoči. Zato se mi ne posodablja...Kako zdj pretentat antivirus?

V nastavitvah oz. dodatnih nastavitvah ----> izključitve dodaš mapo v kateri imaš ta aktivator..... ((:)

LP B.