Manjka ti še tretja izbira, "boli me patak"Anonimna, nihce ne bo vedel, kar pogumno
Potem pac ne glasujes. Sredine ni, ker to ne obstaja.
Ne bi bil prepričan v vse to, kar pišeš. Mogoče se res mal bolj socialno čuteč, kar pa ne pomeni da sem levičar.Prvo kot prvo - "splošno znano" je, da je ta forum desničarski oz. da so ga "ugrabili" desničarji, anketa je torej bolj kot ne brezpredmetna.
Drugo kot drugo - vse kar je bolj desno od skrajne levice je skrajna desnica (prosto po premnogih na temu forumu)
In kot tretje - če sredina ne obstaja, kaj si potem v kolikor podpiraš/zagovarjaš določena leva in določena desna stališča oz. mešanico le-teh?
In kot tretje - če sredina ne obstaja, kaj si potem v kolikor podpiraš/zagovarjaš določena leva in določena desna stališča oz. mešanico le-teh?
Ne bi bil prepričan v vse to, kar pišeš. Mogoče se res mal bolj socialno čuteč, kar pa ne pomeni da sem levičar.
Pa tud, če obnašanja in funkcioniranja določenih osebkov ne prenesem, tudi ne pomeni da sem ekstremni levičar...
A je sploh kdo glasoval? Fajn bi blo da se rezultati vidjo
Kar glasujem ne bo prav, nimam izbire kot da sem vzdržanKo boš glasoval, boš videl trenutni rezultat.
Jp. Sredine dejansko ni ampk se za sredince opredeljujejo osebki katere je sram priznati da so levičarji.Potem pac ne glasujes. Sredine ni, ker to ne obstaja.
Jp. Sredine dejansko ni ampk se za sredince opredeljujejo osebki katere je sram priznati da so levičarji.
Case closed.