Anketa L/D

Moje prepricanje je bolj:

• Levo

• Desno

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.835
113
Prvo kot prvo - "splošno znano" je, da je ta forum desničarski oz. da so ga "ugrabili" desničarji, anketa je torej bolj kot ne brezpredmetna. :confused:

Drugo kot drugo - vse kar je bolj desno od skrajne levice je skrajna desnica (prosto po premnogih na temu forumu) :cheer:

In kot tretje - če sredina ne obstaja, kaj si potem v kolikor podpiraš/zagovarjaš določena leva in določena desna stališča oz. mešanico le-teh? :D

• Všeč mi je
Reactions: Car in sixpower

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.238
1.011
113
Prvo kot prvo - "splošno znano" je, da je ta forum desničarski oz. da so ga "ugrabili" desničarji, anketa je torej bolj kot ne brezpredmetna. :confused:

Drugo kot drugo - vse kar je bolj desno od skrajne levice je skrajna desnica (prosto po premnogih na temu forumu) :cheer:

In kot tretje - če sredina ne obstaja, kaj si potem v kolikor podpiraš/zagovarjaš določena leva in določena desna stališča oz. mešanico le-teh? :D
Ne bi bil prepričan v vse to, kar pišeš. Mogoče se res mal bolj socialno čuteč, kar pa ne pomeni da sem levičar.
Pa tud, če obnašanja in funkcioniranja določenih osebkov ne prenesem, tudi ne pomeni da sem ekstremni levičar...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.835
113
Ne bi bil prepričan v vse to, kar pišeš. Mogoče se res mal bolj socialno čuteč, kar pa ne pomeni da sem levičar.
Pa tud, če obnašanja in funkcioniranja določenih osebkov ne prenesem, tudi ne pomeni da sem ekstremni levičar...

Moja prva in druga trditev sta bullsh1t, ki definitivno ne drži, gre za šalo oz. za povzemanje zapisov nekaterih tu gor na tabli.
Če si bolj socialno čuteš te to imho res še ne naredi levičarja.
Biti ekstremni levičar pomeni nekaj povsem drugega kot alergijo na določene osebe. ekstremni levičar naj bi bil v utopije oz. totalne neresnice prepričan levičar, velikokrat skrajno lev, levo usmerjen retard. Ni vsak levičar ekstremni levičar, je pa vsak ekstremni levičar levičar.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.719
9.494
113
Tole v Slo trenutno, oziroma že leta, ni ne levo ne desno, ampak vse skup sloni na ideologijah iz 2. svetovne vojne, ali beri, za Janšo ali proti Janši. Vse ostalo je nepomembno in to je velik problem. Na kozlanje mi gredo opice, ki vsak petek paradirajo z rdečimi zvezdami po Lj. Sploh jim ni jasno, da se že v štartu diskreditirajo sami sebe. Nabijalkoti tokrat nimajo težkega dela.
JJ mi nikol ni bil, mam svoje razloge, precej osebne. Sem zato ekstremni levičar, komunist? Je JJ težava? Ne, osebki kot je Žanči so težava, osebki kot je Zdravc so težava, lista je kar dolga in zanimiva in je vseh barv mavrice.
Tko da nimam pojma kam bi se dal v anketi. Sem že volil SDS? Seveda že trikrat na lokakni ravni. Sem zato Janšist?

superfly

Majstr
12. feb 2008
921
290
63
Jp. Sredine dejansko ni ampk se za sredince opredeljujejo osebki katere je sram priznati da so levičarji.
Case closed.

A pol je Tonin pravzaprav levičar?

Se mi je zdel, da je tip en mutivoda. :)

Nazadnje urejeno: