Angelika dobrodošla

dentex

Guru
20. sep 2007
2.760
652
113
prjatu, mal si ga preteral in to nesramno. verjamem, da ne amraš komunistov, a ona ni komunist, je ali pristna korošica, ali pa so njeni bežali pred komunisti. pa to je na koncu vseeno. a ni?
slikanje pod sliko...kako vlogo to igra? ona je slikana pod neko sliko v nekih okoliščninah, nam neznanih, nekdo drug pa je prosil za partijskoknjižico, bil član, danes pa nam vlada. kdo je bolj neprijeten?
o alenki ne bomo zgubljal besede, ker da je tekstilni ing ni nič narobe, sej imamo tudi zbiratelje umetnin in veterinarje, vodnike in penzionerje, srednješolce..ceni jo po delu, dosežkih ne nazivih. sicer pri nje ne najdem nekega, ampak ajde.

obregnit se je treba ob šarca, ki je dejal, da ne bo menjal dokler ne izvede pogovora s sedanjo, pa kolikor sem ujel menja.
ob šarca, ki dovoli koalicijski stranki, da uvaža kader, pa četudi je ta sam bill clinton.
ob šarca, ki dovoli instant državljanstvo.

se strinjaš?
Zemo preteru, mah veš kaj niti njamanj, tm jih majo tko kot sem napisu, o moji kolegici pa vse dobro, sam nedaj bože, da bi ti ona prasca u frižiderju mirkala, jeb ala bi midva lačna reveža ježa večkrat.
ma ko hebe JIJ on je mrtu že dolg cajta, sam da se pustite eni za organ vlačit z novimi obrazi pa nebom in ne morem razumet, sploh pa ne pri tebi, ker te predobro poznam, da bi si pustil tako nizko udeti kujona.
Šarec uh bog nas obvaruj fuliranega tišlerja in zavoženega komedijanta ker z tujim tičem je pa res najbolj enostavno po koprivah otepat. Priporočilo, vzemi kos zgodovinskega branja, kako so se I C znebili, da je pijan poštengah padel, ker je bil SLOVENEC
Stari gremo raj na pir ker ta politka, ki nas v gnojno jamo rine, ma tko midva to državo furava lohka vsako nedeljo od dveh do treh po pol pujsa in šestih osah in pirih.
Ne nisem bil pa nesramen, samo destva sem navedel, ki jih nekateri nočejo/ nočete slišat in videt.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Sicer pa Grims je povedal samo resnico in izključno samo resnico. In resnica takoj spravi left usekance z nabijanjem da je to sovražni govor. Bog ne daj da bi se karkoli reklo čez njihovo rdečo zvezdico. Psihopatizem hujši kot v Severni Koreji..

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Zemo preteru, mah veš kaj niti njamanj, tm jih majo tko kot sem napisu, o moji kolegici pa vse dobro, sam nedaj bože, da bi ti ona prasca u frižiderju mirkala, jeb ala bi midva lačna reveža ježa večkrat.
ma ko hebe JIJ on je mrtu že dolg cajta, sam da se pustite eni za organ vlačit z novimi obrazi pa nebom in ne morem razumet, sploh pa ne pri tebi, ker te predobro poznam, da bi si pustil tako nizko udeti kujona.
Šarec uh bog nas obvaruj fuliranega tišlerja in zavoženega komedijanta ker z tujim tičem je pa res najbolj enostavno po koprivah otepat. Priporočilo, vzemi kos zgodovinskega branja, kako so se I C znebili, da je pijan poštengah padel, ker je bil SLOVENEC
Stari gremo raj na pir ker ta politka, ki nas v gnojno jamo rine, ma tko midva to državo furava lohka vsako nedeljo od dveh do treh po pol pujsa in šestih osah in pirih.
Ne nisem bil pa nesramen, samo destva sem navedel, ki jih nekateri nočejo/ nočete slišat in videt.

mene nobeni novi obrazi ne privlačijo in ne vrtijo okol prsta. tale tema je 'moja'. sam preziram take podvige, pa je vseeno v čigavem imenu. je pa gospa poskusila, zakaj pa so ji dali opcijo je večje vprašanje.
ne vem pa kaj nočem slišat. da so vsi isti in svirajo kiti vem že dolgo, zato se s politiko ne zukvarjam. tudi z zgodovino ne. sem pa tja vržem kost, izpljunem misel, nekega doktorata pa ne delam.

mi je pa zanimiv tvitreraš ki grimsa naslavlja z mg. kaj je mg?

igiNo1

Guru
24. feb 2018
1.467
674
113
Iz magnetograma seje:

MAG. ANDREJ RAJH (PS SAB): Hvala lepa, predsedujoči, za besedo.
Jaz bi se najprej odzval seveda na razpravo, ki smo ji danes priča. Mestoma je zelo nespoštljiva, nevljudna in nedostojna funkcije za katero smo bili izvoljeni. Moram pa povedati, da imam občutek, da nekateri ne vedo za katero funkcijo se gospa dr. Mlinar prijavlja.
Dejstvo je, da so na SVRK-u težave, dejstvo je, da jih ta vlada rešuje, da je rešila 180 milijonov evrov, ki bi propadli, da je pospešila črpanje evropskih sredstev, da je rešila deloma probleme, ki jih povzroča delovanje informacijskega sistema, ki ima zdaj potrdilo, da daje zanesljive podatke. Dejstvo pa je tudi, da so bile določene težave z ministri in zdaj imamo rešitev – to je v našem primer dr. Angelika Mlinar. Se pa ne strinjam, da ji nekateri zastavljate vprašanja, ki ne sodijo v njen krog delovanja. Sam sem po poklicu gradbeni inženir, ki sem umeščal številne infrastrukturne projekte v prostor, za katere sem pridobival gradbena dovoljenja, soglasja soglasodajalcev, pripravljal razpise, oddajal dela, pripravljal projekte za oddajo v obratovanje – in to so vse težave, s katerimi se nekdo, ki projekte pripravlja, sooča. In tudi občine, lokalne skupnosti, ministrstva so imela na primer težave pri pridobivanju zemljišč, so imela težave pri pridobivanju lastnih sredstev, so imele težave pri pripravljanju dokumentacij in to so ene zadeve, ki se jih ministrstvo in služba zaveda. Se pa mi ne zdi korektno, da nekdo oziroma da poslanci sprašujete vprašanja, postavljate vprašanja za katere kandidatka za ministrico ni pristojna. To bodisi pomeni, da vsebine, materije ne poznate ali ste pač preprosto hudobni in zlobni. Sam te dve opciji sta in to ni korektno. Jaz sem prepričan, da je dr. Mlinarjeva v svoji predstavitvi pokazala, da ima zelo široko znanje, potrebno znanje in da bo nalogi kos.
Hvala lepa.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.083
16.237
113
LOL. Ja full dobr no da je nekdo iz SAB tako prepričan! Zdaj je pa treba samo še slišat to njeno predstavitev s katero je prikazala zelo široko znanje, potrebno znanje in da bo nalogi kos in se bo s tem nahitreje in najbolj učinkovito utišalo Grimsa in njegove očitke Mlinarjevi :cheer:

Zakaj nebi raje tistega nalepil, če že limaš besedilo iz magnetograma seje? Pa tudi vir je kar zaželjeno priložit.

• Všeč mi je
Reactions: tomazpog

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
LOL. Ja full dobr no da je nekdo iz SAB tako prepričan! Zdaj je pa treba samo še slišat to njeno predstavitev s katero je prikazala zelo široko znanje, potrebno znanje in da bo nalogi kos in se bo s tem nahitreje in najbolj učinkovito utišalo Grimsa in njegove očitke Mlinarjevi :cheer:

Zakaj nebi raje tistega nalepil, če že limaš besedilo iz magnetograma seje? Pa tudi vir je kar zaželjeno priložit.

a grims je kaj dobre sproduciral? v letih politike? kdo je on, da nekaj ocenjuje?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ja full dobr no da je nekdo iz SAB tako prepričan! Zdaj je pa treba samo še slišat to njeno predstavitev s katero je prikazala zelo široko znanje, potrebno znanje in da bo nalogi kos in se bo s tem nahitreje in najbolj učinkovito utišalo Grimsa in njegove očitke Mlinarjevi :cheer:

Saj si jo že odlično psihoanaliziral in ne rabiš nobenih predstavitev, saj že brez njih najbolje veš: :nigladek:

Tisto s Che Guevaro je bilo res krneki ampak s tem je Grims nakazal na njeno splošno razmišljanje, ki je pa kar pomembno oz. ga je smisleno vzeti v obzir pri obravnavi primernosti kandidatke za določeno pozicijo ter delovanje. Gre za motive oz. razmišljanja, ki gonijo ljudi naprej in od tega je tudi odvisno kako kvalitetno bo opravljala svojo nalogo

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.083
16.237
113
a grims je kaj dobre sproduciral? v letih politike? kdo je on, da nekaj ocenjuje?

A kdo je on? Očitno je del skupine, ki postavlja vprašanja in ocenjuje ustreznost kandidata ali pač ne?

bizi v kolikor nimaš česa konkretnega za povedat in spet samo razkazuješ nedojemanje zapisanega - in glede na zadnji post očitno nimaš oz. ne razumeš - je bolje, da ostaneš tiho tako kot si ostal tiho glede Jankovića ti ekstremni levičar trollajoči.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
A kdo je on? Očitno je del skupine, ki postavlja vprašanja in ocenjuje ustreznost kandidata ali pač ne?

bizi v kolikor nimaš česa konkretnega za povedat in spet samo razkazuješ nedojemanje zapisanega - in glede na zadnji post očitno nimaš oz. ne razumeš - je bolje, da ostaneš tiho tako kot si ostal tiho glede Jankovića ti ekstremni levičar trollajoči.

ustreznost strokovno, ali fotomodelno?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Stvari gredo povsem normalno naprej. Kot je šel TEŠ-6, kot kanalizacija. Ni problema. Pač šov za narod, Šarec se le zmeni s SNS in bo položaj zapolnjen. Mogoče bo treba le malo več ponuditi Zmagotu. Kako sekretarsko mesto komu iz stranke. Tako se to dela.