Angelika dobrodošla

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
tukaj gre pač za malo drugačno zadevo. žensko se forsira na vsak način čeprav je že od štarta zelo kontroverzna
že pri evropskih volitvah je bilo malo čudno kaj se ima ona pri nas za slinit sedaj je pa sploh očitno ratalo da je povsod pogorela in da mora nujno nekje dobit šiht.
da ne govorimo o državljanstvu (ja je slovenka preden boste ekstremni levičarji jokcali, skakanje preko vrste je problem), zagovarjanje precej drugačne politike kot bi jo sedaj pri nas.. da sploh ne govorimo o poraznem nastopu kjer bi pa res človek pričakoval da se bo pripravila če je že tako kontroverzna.

no potem pa itak, vidiš našiste kako jim to NIČ ni problem, sploh ne omenijo ampak tam se spravijo na grimsa ki je bil pač malo oster z njo. pri taki kontroverznosti na dveh nogah so to pač poceni politične točke.
danes pričakujem da se jo nekako bo potrdilo in kontroverznost se bo nadaljevala tema pa tudi.

Super si to povedal.

Ampak vseeno, če je ne bi je***i 5 posto, se tudi njena "prepoznavnost" ne bi tako izražala. :)

Po moje ni vredna nobenega medijskega pompa. Alter pa je medij, roko na srce. :)

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
ali pa če gre levica domov in ne glasuje sploh.
kot rečeno, pričakujem da bo potrjena.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
najbrž lih en tolk kot ti s svojimi moraliziranji in filozofiranjem.

drugače pa pričakovan rezultat, karavana gre dalje. baje je šircelj na službeni poti, ve kdo kaj več o tem ali je tudi sds ratal tako prestrašen

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.083
16.230
113
a se hecas s temi vprašanji?
Enako pride meni na misel, ko tebe berem.
ne ne...to je zdej...menjava teme, da pozabimo na drek... a si ti mal politika? al kakega vodje? novodobnega

Da pozabimo na drek? A tisti drek od Grimsa, ki ga povsem brez potrebe konstatno izpostavljate kljub temu, da je cel kup folka večkrat opomnilo, da se je potrebno fokusirati na to kaj dejansko govori in ne kdo to govori? Ne, nisem politik se pa hitro učim od "profi"userjev, ko berem vsa ta relativiziranja določenih problemov po tabli. Rek "fight fire with fire" bi bil lahko povsem na mestu...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne drek ni grims, drek je godlja o kateri govorimo.
zakaj je grims v parlamentu..dok je ludačiča bit će kolačiča. si razumel?
a je kompetenten...aha..seveda je..ni dvoma. kot alenka in luka.
zakaj ima besedo? ker jo je dobil..

demokracija je ena taka lepa zadeva. lapaš in lapaš in dobiš točke. k vi igrici. kao se kregaš in točkovalci se kregajo, nekje celo ubijajo. ti pa po koncu showa z drugimi tebi podobnimi ali enakimi nazdraviš na dober boj. in karavana gre dalje. revež misli, da ima moč, da glasuje, da vrti svet...no ja.

poglej zmagota v tem primeru. poglej desus in erjavca. večni strokovnjaki za vse in složna braća, ko se maje plača, drugače pa...
poglej sds. 30 let istega sranja, samo da se pride do stolčkov.

sedaj pa si zamsili dve opciji:
- vzameš jim plače. pro bono delajo za državo, ki jih je rodila, vzgojila, izšolala in ki jo ljubijo. koliko obstoječih poslancev ostane v igri?
- daš jim 10 krat več plače. koliko jih ostane?

obakrat je odgovor bore malo. ker ti ljudje znajo lapat in skrbet zase. zastonj to ne bodo delali, za veliko denarja pa dobijo konkurenco, ki z njimi pomete k fata.

ampak ne, ne razmišljaj tako. dejstvo je, da je grims strokovnjak, izvoljen s strani ljudstva, ki verjame v boga in božička, in je poklican za komentiranje.
in dejstvo je, da je marjan izvoljen s strani ljudstva, ki verjame, da iz brezračunskega komika preko župana zaselka lahko vodiš državo. če ne drugače ima pa lep nasmeh.

sem pa verjel, da vse te očke, nasmehi in skriti talenti palijo samo pri 50+, pa vidim, da tudi pri 35+..mlajši pa jih vse že nabijajo na kuhac in upanje je, da do penzije bo kaj drugače.

• Všeč mi je
Reactions: Pbutec
I

Izbrisan uporabnik #9334

ne drek ni grims, drek je godlja o kateri govorimo.
zakaj je grims v parlamentu..dok je ludačiča bit će kolačiča. si razumel?
a je kompetenten...aha..seveda je..ni dvoma. kot alenka in luka.
zakaj ima besedo? ker jo je dobil..

demokracija je ena taka lepa zadeva. lapaš in lapaš in dobiš točke. k vi igrici. kao se kregaš in točkovalci se kregajo, nekje celo ubijajo. ti pa po koncu showa z drugimi tebi podobnimi ali enakimi nazdraviš na dober boj. in karavana gre dalje. revež misli, da ima moč, da glasuje, da vrti svet...no ja.

poglej zmagota v tem primeru. poglej desus in erjavca. večni strokovnjaki za vse in složna braća, ko se maje plača, drugače pa...
poglej sds. 30 let istega sranja, samo da se pride do stolčkov.

sedaj pa si zamsili dve opciji:
- vzameš jim plače. pro bono delajo za državo, ki jih je rodila, vzgojila, izšolala in ki jo ljubijo. koliko obstoječih poslancev ostane v igri?
- daš jim 10 krat več plače. koliko jih ostane?

obakrat je odgovor bore malo. ker ti ljudje znajo lapat in skrbet zase. zastonj to ne bodo delali, za veliko denarja pa dobijo konkurenco, ki z njimi pomete k fata.

ampak ne, ne razmišljaj tako. dejstvo je, da je grims strokovnjak, izvoljen s strani ljudstva, ki verjame v boga in božička, in je poklican za komentiranje.
in dejstvo je, da je marjan izvoljen s strani ljudstva, ki verjame, da iz brezračunskega komika preko župana zaselka lahko vodiš državo. če ne drugače ima pa lep nasmeh.

sem pa verjel, da vse te očke, nasmehi in skriti talenti palijo samo pri 50+, pa vidim, da tudi pri 35+..mlajši pa jih vse že nabijajo na kuhac in upanje je, da do penzije bo kaj drugače.

To si dobro povzel povprečno človekovo psiho.

Ker - danes dobiš v šoli šus, če bi morda izjavil, da še vedno živimo fevdalizem. Ali kot se spomnim v mojih časih, "bog ne daj" da bi izjavil, da imamo tudi ljudje pogojni refleks ! :eek: Dobiš šus doživljenjsko, pa če se tri tršice vmes zamenjajo.

B81

22. jul 2007
37.602
10.899
113
Ksz

Mi je vsec trenutna scena v SNS, da se ljudje izpisujejo iz stranke, cist pravilno.
Presneto ce si v stranki, ste enaki in bi naj glasovali enako, ce ne pa idi v drugi pol.

To bo verjetno poduk tudi za druge.

Kako pa bratusekova dela toti se bo ftrgalo :evil: