Citat:
Uporabnik slr pravi:
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
ksz. uporabljam manjšega 7" bratca (razen manjšega ekrana, identičen hardware) in sem zadovoljen.
Kater model imaš? A je mogoče Prestigio 5010? Drugače pa sem gledal tudi Archose na mimovrste.com, ki so baje isti kot Prestigio.
Citat:
Uporabnik slr pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik slr pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ksz:
Trenutno testiram Prestigio multipad pmp7100. Priporocena cena je 299 evrov. Zanimiva zadevca
Tudi mene zanima zgoraj omenjeni model. Sem ga malo sprobal v trgovini. Na prvi pogled ok, tudi cena ok. Android je baje na tem modelu že 2.2.. Kakšen se je zdel tebi ko si testiral? Prednosti? slabosti? Hitrost, baterija?
Rabil bi nekaj do 300 eur. Pa da bi lahko pogledal kak film s podnapisi, poslušal glasbo, gledal slike, surfal po netu, bral elektronske knjige pdf.
Ne vem al naj tega nabavim al naj še mal počakam da pride android 3.0 in bodo cene še kaj padle.
Ta kos bi ocenil y oceno pravdobro.baterija zdrzi celo popoldne z wlananjem ekran je dober,ni pa odlicen Pravi kot gledanja je tako zelo majhen. Eknjige,net,filmitudi hd vsebine...bp
Najbolj me pa moti slabsa odyivnost navidezne tipkovnice(spodnje tipke,najbolj spacetipka me ubija)
Ta vikend ga bom fajn stestiral, v ponedeljek bo papadla odlocitev
Ali tipkovnica šteka tudi če ga obrneš pokončno?
Kakšna je hitrost samega računalnika med delovanjem? A zelo šteka npr med filmi ali med odpiranjem aplikacij?
Kdo ti ga je posodil na test? Kakšna trgovina?
Pa sporoči kako se boš odločil v ponedeljek za ali proti, ter zakaj za ali zakaj proti.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Mi lahko kdo linka Samsung Tab za 99,90 pri Siolu? Sem kolega napalil
Group_Therapy
napisal 2x že
16GB 559.90
32GB 649.90
Sem šel danes na telekom, da bi vzel Galaxy TAB ampak ga ne morem dobit, ker že imam siol box in bi ga moral najprej predčasno odplačat, nato pa podaljšat za 2 leti, pa se časovno zaradi birokracije nebi izšlo, ker je ta akcija samo do četrtka.Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Danes sem ga naročil. Za silo za kavč srfing + prenosni media player menda bo. Honeycomba na tabu pa bojo upam do konca popedenali