Android tablice

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ja plačam 4x25€ na obroke, drugega drobnega tiska pa nisem opazil, razen seveda vezave za 24 mesecev. Sicer me CM7 niti ne zanima, bolj kako je s honeycombom, ki menda tudi že napreduje
smile-1.gif

HC dobi z 3.2 verzijo ki pride kmalu podporo za 7" tablice, tak da zna hitro prit updejt :]

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Archos je predstavil dva modela 8" Archos 80 G9 (279$) in 10,1" Archos 101 G9 (349$).

Android™ 3.1 ‘Honeycomb’,
OMAP4 dual-core processor at 1.5 GHz
3G Ready with ARCHOS' patented 3G stick solution
Flash and Hard drive models with up to 250 GB* of storage
Android Honeycomb powered with Google's suite of Android Applications
ARCHOS developed multimedia applications with greater format support and improved interface

Uradna stran:
http://www.archos.com/products/gen9/index.html?country=us&lang=en

Engadget:
http://www.engadget.com/2011/06/23/archos-intros-80-gb-and-101-g9-android-3-1-tablets-1-5ghz-cpu/

Predstavitev modelov:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a je tole trenutno res best buy pol al kaj:)?

Pa če mi tole zna kdo razložit
• USB slave: Mobile Transfer Protocol (MTP) (Kaj to pomeni?? )
• USB host: Mass Storage Class (MSC) (Micro USB/USB Host cable sold separately) Se pravi potrebujem še micro usb adapter, da lahko gor priklopim usb ključek??)

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Hja če je bestbuy ne vem, je pa trenutno najboljši hardware za to ceno.

Jaz sem se zdaj odločil raje za tastar galaxy tab (za 99€), ker ne rabim honeycomb-a za brat pdfje in za srfanje.
smile-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Danes sem ga naročil. Za silo za kavč srfing + prenosni media player menda bo. Honeycomba na tabu pa bojo upam do konca popedenali
wink-1.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Archos je predstavil dva modela 8" Archos 80 G9 (279$) in 10,1" Archos 101 G9 (349$).

Android™ 3.1 ‘Honeycomb’,
OMAP4 dual-core processor at 1.5 GHz
3G Ready with ARCHOS' patented 3G stick solution
Flash and Hard drive models with up to 250 GB* of storage
Android Honeycomb powered with Google's suite of Android Applications
ARCHOS developed multimedia applications with greater format support and improved interface

Uradna stran:
http://www.archos.com/products/gen9/index.html?country=us&lang=en

Engadget:
http://www.engadget.com/2011/06/23/archos-intros-80-gb-and-101-g9-android-3-1-tablets-1-5ghz-cpu/

fina zadeva
wink-1.gif
kdaj bo to na voljo v nasi ljubi Sloveniji?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ksz:

Trenutno testiram Prestigio multipad pmp7100. Priporocena cena je 299 evrov. Zanimiva zadevca:)

slr

Pripravnik
30. jun 2008
183
2
18
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ksz:

Trenutno testiram Prestigio multipad pmp7100. Priporocena cena je 299 evrov. Zanimiva zadevca:)

Tudi mene zanima zgoraj omenjeni model. Sem ga malo sprobal v trgovini. Na prvi pogled ok, tudi cena ok. Android je baje na tem modelu že 2.2.. Kakšen se je zdel tebi ko si testiral? Prednosti? slabosti? Hitrost, baterija?

Rabil bi nekaj do 300 eur. Pa da bi lahko pogledal kak film s podnapisi, poslušal glasbo, gledal slike, surfal po netu, bral elektronske knjige pdf.

Ne vem al naj tega nabavim al naj še mal počakam da pride android 3.0 in bodo cene še kaj padle.

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Kolega je kupil asus transformerja iz amazon.de in je v nemscini, in ne jezika ne mores zamenjat.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik slr pravi:
Citat:
Ksz:

Tudi mene zanima zgoraj omenjeni model. Sem ga malo sprobal v trgovini. Na prvi pogled ok, tudi cena ok. Android je baje na tem modelu že 2.2.. Kakšen se je zdel tebi ko si testiral? Prednosti? slabosti? Hitrost, baterija?

Rabil bi nekaj do 300 eur. Pa da bi lahko pogledal kak film s podnapisi, poslušal glasbo, gledal slike, surfal po netu, bral elektronske knjige pdf.

Ne vem al naj tega nabavim al naj še mal počakam da pride android 3.0 in bodo cene še kaj padle.

Ta kos bi ocenil y oceno pravdobro.baterija zdrzi celo popoldne z wlananjem ekran je dober,ni pa odlicen Pravi kot gledanja je tako zelo majhen. Eknjige,net,filmitudi hd vsebine...bp
Najbolj me pa moti slabsa odyivnost navidezne tipkovnice(spodnje tipke,najbolj spacetipka me ubija)
Ta vikend ga bom fajn stestiral, v ponedeljek bo papadla odlocitev

slr

Pripravnik
30. jun 2008
183
2
18
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
ksz. uporabljam manjšega 7" bratca (razen manjšega ekrana, identičen hardware) in sem zadovoljen.

Kater model imaš? A je mogoče Prestigio 5010? Drugače pa sem gledal tudi Archose na mimovrste.com, ki so baje isti kot Prestigio.

slr

Pripravnik
30. jun 2008
183
2
18
Citat:
Citat:
Uporabnik slr pravi:
Citat:
Ksz:

Ta kos bi ocenil y oceno pravdobro.baterija zdrzi celo popoldne z wlananjem ekran je dober,ni pa odlicen Pravi kot gledanja je tako zelo majhen. Eknjige,net,filmitudi hd vsebine...bp
Najbolj me pa moti slabsa odyivnost navidezne tipkovnice(spodnje tipke,najbolj spacetipka me ubija)
Ta vikend ga bom fajn stestiral, v ponedeljek bo papadla odlocitev

Ali tipkovnica šteka tudi če ga obrneš pokončno?
Kakšna je hitrost samega računalnika med delovanjem? A zelo šteka npr med filmi ali med odpiranjem aplikacij?
Kdo ti ga je posodil na test? Kakšna trgovina?
Pa sporoči kako se boš odločil v ponedeljek za ali proti, ter zakaj za ali zakaj proti.