Android s top kamero?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.476
113
G4 je sicer plastičen, vendar na otip ter na izgled ne deluje ceneno. G4 ima neke serijske težave, kjer ti zamenjajo matično v sklopu garancije.

G5 mi je pa odličen in je kovinski. Malce manjši pa na otip bolj prijeten. Pri G5 hib še nisem zasledil. Modularna zasnova me ne moti, saj tistih dodatkov ne uporabljam.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.586
1.119
113
Titograd
G5 je vesolje za G4 v vseh segmentih, pa tudi ga za 400 € ni problem več dobiti. Tak da on in nexus ki ga je steve predlagal. To je to.

fujtajksel

Pripravnik
4. sep 2014
167
5
18
+1 da ima G4 dobro kamero in ni zelo drag, je pa mogoče tudi prevelik za OP.
Nexus 6p in 5x nimata OIS. Kolikor razumem naj bi to v slabi svetlobi poskušali nadomeščat z digitalnim združevanjem več posnetkov, ampak nisem prepričan če je enako dobro, pa še obdelava naj bi dolgo trajala (pri novem Pixlu naj bi to pospešili).

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
787
38
28
Mogoče še ideja o LG V10 ali pa nasledniku V 20, samo sta dražja in večja
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Padla je odlocitev. LG G5.

Odlično.
Evo, G5 je odplaknil vso konkurenco in mislim da se lahko z lahkoto reče, da ima trenutno najboljšo kamero v telefonih:http://www.gsmarena.com/camera_shootout_iphone7_galaxy_s7_xperia_xz_lg_g5-review-1509.php

Zmagal tako na GSM shootout kot na blind shootih. Skratka kul. Največja dodana vrednost za moje pojme je pa dejansko drugi fotič z ultra širokim kotom, ki je mnogokrat bolj uporaben kot katera koli druga zasnova z dvema fotičema zadaj.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Jaz imam zdej recimo da G5 v uporabi kakšen teden dni. prej sem imel Iphona 6. Baterija mi pri G5 zdrži skorja 30% več...oz brez težav pridem skozi do večera. Sem se tudi sam bal baterije glede na to da jo na kakšnem gsm areni ne pohvalijo ravno najbolje ampak za moj princip uporabe telefona mi res mnogo dlje zdrži kot pa iphone. Če 6tke nisem polnil v pisarni preden sem šel domol, nisem preživel do večera, tukaj nimam te potrebe. Tako da za moje pojme čist super.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.476
113
En cel dan.

Push mail, ca 30 min klicev, kakšen sms, Nekaj slikanja, internet ob čakanju itd. Whattsup skozi celoten dan. Slednji je tudi najbolj požrešen. Zadovoljen.