Pozdravljeni,
prosim ne me križati, če sem temo slučajno postavil v naroben podforum...
Imam sledeče težave pri uvajanju v svet aparatov na android platformi.
Sem namreč popolni novinec na tem področju in bi mi kakšen dober nasvet ali namig močno koristil!
Prva zadeva je težava s povezavo preko Wi - Fi, povežem se na domače omrežje, nato pa po parih sekundah povezavo "vrže ven".
Druga stvar je imenik, kako ga najlažje prenesti, številk je ogromno - zasledil sem, da je najboljše preko Gmail računa.
Naredil sem file v obliki .dat in ga nato dal na Gmail, kjer sedaj imam vse kontakte.
Žal pa se doma ne morem nikakor povezati z brezžičnim omrežjem.
Kako dostopam do SD kartice in do LED lučke (ki bi si jo večkrat prižigal)?
Android Market - je tu večina uporabnih aplikacij?
Aparat je SE Xperia Mini, novi model, meniji so podobni Xperii Arc.
Kupljen je pri Mobitelu, notri pa imam kartico Simobil.
Torej na kratko, zaenkrat sem kar izgubljen pri usposabljanju telefona, ker tem najnovejšim zadevam nisem sledil...
prosim ne me križati, če sem temo slučajno postavil v naroben podforum...
Imam sledeče težave pri uvajanju v svet aparatov na android platformi.
Sem namreč popolni novinec na tem področju in bi mi kakšen dober nasvet ali namig močno koristil!
Prva zadeva je težava s povezavo preko Wi - Fi, povežem se na domače omrežje, nato pa po parih sekundah povezavo "vrže ven".
Druga stvar je imenik, kako ga najlažje prenesti, številk je ogromno - zasledil sem, da je najboljše preko Gmail računa.
Naredil sem file v obliki .dat in ga nato dal na Gmail, kjer sedaj imam vse kontakte.
Žal pa se doma ne morem nikakor povezati z brezžičnim omrežjem.
Kako dostopam do SD kartice in do LED lučke (ki bi si jo večkrat prižigal)?
Android Market - je tu večina uporabnih aplikacij?
Aparat je SE Xperia Mini, novi model, meniji so podobni Xperii Arc.
Kupljen je pri Mobitelu, notri pa imam kartico Simobil.
Torej na kratko, zaenkrat sem kar izgubljen pri usposabljanju telefona, ker tem najnovejšim zadevam nisem sledil...