Amis internet

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ta tabela je malo čudna, ker če pogledaš cenik nadgradenj imaš za VDSL tudi

do 40 Mb/s / 20 Mb/s 48,80 €

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
To pa čist možno. Že moj link sem kar iskal... A to tekmujejo, kdo ima bolj nepregleden websajt?
T-2-jev je tudi že malo zamotan. Vsaj kalkulator še imajo, ki je še pregleden. (kalkulatorja na Telekom pa več ni? Ali so ga "trojno" skrili?)

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Ja zakaj bi bilo enostano,če je boljš zakomplicirano.
Gledam Telekomov Programsko shemo , mi pokaže MINI. Enako shemo mi pokaže, pri paketu Top Trio Mini HBO. Če so sheme enake je potem razlika le v hitrosti in vključeni minutaži za pogovore.
Vsaj jaz si tako predstavljam.
Pozdrav.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
zmaga.gif
. To sem hotel vedeti. So napisali za oba paketa "več kot 85 programov". Ko pa odpreš SIOL TV pa pokaže MINI s 70 programi. Mal nerazumljivo.
LP

Nazadnje urejeno:

jinetera

Pripravnik
7. sep 2007
551
9
18
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Pristavljam svoj piskrček in lepo prosim poznavalce, oz. tiste, ki so pri AMISU za mnenja.

Vrsto let sem pri SIOLU, imam VDSL internet (center Lj., 500 m od Cankarjevega doma) hitrosti 10 Mbps/5 Mbps. Ki ga plačujem visokih 39 evrov mesečno. Sicer dela brezhibno.

Opazil sem AMIS akcijo, ki traja do konca tega januarja: paket 10 Mbps/768 Kbps (enojček brez TV in telefonije) so znižali z 30 evrov na 20,77 evra mesečno.

Ker bi šlo v primeru prestopa za resen prihranek (preko 200 evrov letno), me zanima, kaj lahko pričakujem pri AMISU?

Bo surfanje kaj počasneje? NE
Bo nalaganje fotk na YT ali kakšno drugo stran (nikoli več kot 20 fotk po max 150 kb) bistveno počasneje zaradi dosti manjšega UL? DA

Skrbijo pa me tuditri zelo različna mnenja:

2. S tem da pri T2 imaš tudi dejanske tehnike, ki pridejo na dom, če kaj ne štima. Tega pri Amisu ni. ČE JE LINIJA TELEKOMOVA, PRIDEJO TELEKOMOVCI...
1. Imas pa 24h brezplacno telefonsko pa ti preko kabla popravljajo ce kaj ne stima. BOLJ MALO
2. Na daljavo ne morejo popravljati, če si priključen preko Telekom centrale. Vsaj česa resnega ne morejo. DRŽI

Torej lahko kaj "poštimajo" preko internetne linije, ali ne? BOLJ MALO
V premeru, da crkne modem, lahko pridejo in pogledajo/zamenjajo modem, ali ne? NE
Hvala vnaprej.
Ta cena je samo prvo leto, ko imaš 33% popusta.
Če imaš paket pri SiOLu brez TV, lahko podpišeš aneks o vezavi za 24 mesecev in dobiš 5 mesečnih naročnin za osnovni paket brezplačnih. Pa še bon za 250€ na nakup telefona dobiš...

jinetera

Pripravnik
7. sep 2007
551
9
18
Za internet + telefonijo je Amis dobra rešitev.

Za ostalo je SiOL pač v prednosti s kvaliteto in ceno. Nikomur pa v njegovo dobro ne bi priporočal T-2.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
948
91
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik jinetera pravi:
Za internet + telefonijo je Amis dobra rešitev.

Za ostalo je SiOL pač v prednosti s kvaliteto in ceno. Nikomur pa v njegovo dobro ne bi priporočal T-2.

Zanimivo. Jaz pa T2 priporočim vsakemu brez težav in slabe vesti. Bil sem že na Amisu (ko je bil še Medinet), Siolu, sedaj sem pa zelo zadovoljen na T2.

ales74

Fizikalc
3. nov 2012
475
38
28
okolica MB
to najbolš da na Amis pokličeš. na drugem forumu pravijo da je možno. pa glede na hitrosti ki jih ponujajao (20/1, 30/5) bi naj bilo možno. ker te hitrosti so kolk jaz vem možne samo na VDSL.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
ksz

Mene pa zanima en primer. Pri AMISu (sem že njihov naročnik na net+telefon) vzamem trojček. Na lokaciji, kjer je trenutno TV, ni možnosti da bi povlekel UTP kabel, torej žična povezava do STBja odpade. Katera možnost je najcenejša, da spravim signal wireless do STBja?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Je tu kaka skrita cena? Je kaka omejitev gledanja? Vidim, da je 0 eurov do konc leta, je še vseeno kje kaj skritega?