Amazon.de

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.736
9.832
113
Eno vprašanje...
Rabim racun od ene nabavljene stvari in ko grem v orders, mi piše, da nimam nobenih narocil v letu 2026 (niti v 2025). Chat jim ne dela, nekega maila itak ni, funkcija naj me pokličejo tudi ne dela. Je neka stevilka, kamor jaz lahko policem, ampak preden to naredim, me zanima, a je samo pri meni ta "bug" (torej kao nimam nobenih nabav letos) ali je vsesplošen in samo malo pocakam, da uredijo...

Ce bi bil kdo tako dober, da bi preveril na svojem racunu...

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.705
695
113
Men na telefonu normalno kaže. Morda probaj še ti z različne naprave. Log out/log in... Imaš več računov, pa si v napačnem logirana...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.954
3.171
113
Eno vprašanje...
Rabim racun od ene nabavljene stvari in ko grem v orders, mi piše, da nimam nobenih narocil v letu 2026 (niti v 2025). Chat jim ne dela, nekega maila itak ni, funkcija naj me pokličejo tudi ne dela. Je neka stevilka, kamor jaz lahko policem, ampak preden to naredim, me zanima, a je samo pri meni ta "bug" (torej kao nimam nobenih nabav letos) ali je vsesplošen in samo malo pocakam, da uredijo...

Ce bi bil kdo tako dober, da bi preveril na svojem racunu...

Filter si izbrisala? Default je 3 mesece

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.736
9.832
113
Sem... Sem sla zdaj na telefon, mi pa dela... Prej sploh probala nisem, ker ni delal niti chat, niti nic. Sem mislila, da je z mojim računom kaj narobe ali splosna napaka... Se bom pol ubadala, kaj je fora na kompjuterju. Bom zbrisala piskotke, cache ipd... Hvala.

mistique

Guru
16. jun 2009
17.280
4.187
113
Si sledila kakemu linku, ki si ga prejela ali si sama vpisala url?
Lahko je scam site, password si vpisala...preveri in če je čudno, raje zamenjaj pwd.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.736
9.832
113
V search bar sem napisala amazon in poten itak ponudi. Potem sem v mailu poiskala naročilo in tam kliknila na link. Isto...

• Všeč mi je
Reactions: mistique

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.159
1.079
113
Zgolj v info.
amazon.de ne dostavlja powerbankov v SLO.
Spremeniš kraj dostave v Avstrijo in je na voljo morje modelov.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.607
1.620
113
Sem... Sem sla zdaj na telefon, mi pa dela... Prej sploh probala nisem, ker ni delal niti chat, niti nic. Sem mislila, da je z mojim računom kaj narobe ali splosna napaka... Se bom pol ubadala, kaj je fora na kompjuterju. Bom zbrisala piskotke, cache ipd... Hvala.
pa si na računalniku prijavljena v pravi račun, če jim imaš več (firma, privat, ipd)?

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.159
1.079
113
tako, kot smo delali v starih časih:
poštno ležeče (h kolegu na firmo,...) in osebni prevzem.

dandanes obstajajo še paketomati.

ni omejeno na Powerbanke, ampak lahko tudi drugo baterijsko orodje

Steve

Guru
13. avg 2007
10.954
3.171
113
tako, kot smo delali v starih časih:
poštno ležeče (h kolegu na firmo,...) in osebni prevzem.

dandanes obstajajo še paketomati.

ni omejeno na Powerbanke, ampak lahko tudi drugo baterijsko orodje

Isti debilizem so imeli nedolgo nazaj tudi za paketomate in pošte v Avstriji. Bilo kaj je imelo baterijo....pozabi na dostavo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.575
15.003
113
sem. vse sem 100x preverila. v telefonu vidim vse, na raučunalniku nič. nič jasno. Vam na kompjuterju vse pokaže normalno?
ja, v chromu (Različica 153.0.8010.50 )vse BP... preizkusi različne brskalnike, EDGE vs Chrome... jaz imam včasih z enim včasih z drugim tezave, ker pač.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.736
9.832
113
dele sem si čas vzela... imam tale windows ključ ali kaj je. vedno se s tem vpisujem. zdaj sem zbrisala vse, šla čez klasičen login - mail, geslo, verifikacija ipd. - in zdaj vidim normalno. sicer prijava z istim gmailom in vse... sem zdaj zbrisala vse stare ključe in naredila novega in sedaj dela.

svašta...

v glavnem pišem zato, da mogoče si kdo drug lahko pomaga kaj s tem in spet jaz naslednjič, da ne bom znova tople vode odkrivala.