Eno vprašanje...
Rabim racun od ene nabavljene stvari in ko grem v orders, mi piše, da nimam nobenih narocil v letu 2026 (niti v 2025). Chat jim ne dela, nekega maila itak ni, funkcija naj me pokličejo tudi ne dela. Je neka stevilka, kamor jaz lahko policem, ampak preden to naredim, me zanima, a je samo pri meni ta "bug" (torej kao nimam nobenih nabav letos) ali je vsesplošen in samo malo pocakam, da uredijo...
Ce bi bil kdo tako dober, da bi preveril na svojem racunu...
pa si na računalniku prijavljena v pravi račun, če jim imaš več (firma, privat, ipd)?Sem... Sem sla zdaj na telefon, mi pa dela... Prej sploh probala nisem, ker ni delal niti chat, niti nic. Sem mislila, da je z mojim računom kaj narobe ali splosna napaka... Se bom pol ubadala, kaj je fora na kompjuterju. Bom zbrisala piskotke, cache ipd... Hvala.
Zgolj v info.
amazon.de ne dostavlja powerbankov v SLO.
Spremeniš kraj dostave v Avstrijo in je na voljo morje modelov.
tako, kot smo delali v starih časih:
poštno ležeče (h kolegu na firmo,...) in osebni prevzem.
dandanes obstajajo še paketomati.
ni omejeno na Powerbanke, ampak lahko tudi drugo baterijsko orodje
Si v pravem amazonu?
.de
.it
...
Jaz sem robotsko kosilnico dobil iz nemskega lidla preko Mailboxde.com sem vprašal če bo problem zaradi akumulatorja pa so rekli da če je serijsko tako ni problema.Isti debilizem so imeli nedolgo nazaj tudi za paketomate in pošte v Avstriji. Bilo kaj je imelo baterijo....pozabi na dostavo.
ja, v chromu (Različica 153.0.8010.50 )vse BP... preizkusi različne brskalnike, EDGE vs Chrome... jaz imam včasih z enim včasih z drugim tezave, ker pač.sem. vse sem 100x preverila. v telefonu vidim vse, na raučunalniku nič. nič jasno. Vam na kompjuterju vse pokaže normalno?