Amazon.de

raners

Majstr
4. mar 2008
2.852
467
83
Mogoče off topic.. Kaj narediti, če ti amazon.de vedno znova zavrne plačilo? Se mi zdi, da je bla nekje neka tema glede tega, pa je ne najdem...

Zavrača mi plačilo preko Mastercard (kreditna) in Visa (debenta) od Intesa Sanpaolo banke..

In na klicu od Mastercard pomoči je rekla, da bi se rad Amazon izognil temu potrjevanju plačil, ko moraš potrdit plačilo na telefonu..

In sedaj ne vem, kdo je kriv, da mi amazon.de zavračuje plačila...

Ima kdo podobno težavo in kako jo je rešil?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.468
2.451
113
Mogoče off topic.. Kaj narediti, če ti amazon.de vedno znova zavrne plačilo? Se mi zdi, da je bla nekje neka tema glede tega, pa je ne najdem...

Zavrača mi plačilo preko Mastercard (kreditna) in Visa (debenta) od Intesa Sanpaolo banke..

In na klicu od Mastercard pomoči je rekla, da bi se rad Amazon izognil temu potrjevanju plačil, ko moraš potrdit plačilo na telefonu..

Oni vedo da si siten in z sitnimi nočejo posla. AI vse ve in preveri...

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: sajkek in LarryClay

mmmedo

Pripravnik
2. feb 2009
38
3
8

A imaš omogočeno spletno plačevanje za obe kartici? Sem imel enako težavo pri Amazonu, dokler nisem na spletni banki omogočil spletno nakupovanje, na Amazonu ni delovalo.

hadghah

Pripravnik
21. feb 2021
32
7
8

Meni običajno deluje tako, da grem čez nekaj casa (par minutk toliko, da Am. registrira zavrnitev plačila) na orders, izbereš zadnje naročilo in tam pod opombami klikneš na to, da so težave s plačilom in takrat ti potem ponudi 3d prverjanje. Vsaj do par mesecev nazaj je tako dellalo . Pišem po spominu tako da mogoče so poimenovanja kaj drugaćna..

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
531
80
28
širne planjave Dolenjske
Meni piše to in nikjer ne potrjujem, da je dostavljeno.Poglej priponko 96258
Samo poročam, da so iz strani EO prenehali z mano komunicirati. Na njihovo trditev da je kurir potrdil dostavo in moje pisanje, da je to laž, so enostavno prenehali odgovarjati na moje maile. Žal paketa še vedno ni, vsaka šola nekaj stane.
Njihovih uslug ne podpiram več, seveda pa ne vem kdaj bodo oni dostavljavci, če bodo navedeni EO v trgovini ne kupim ničesar. Sem pa zdaj naštimal kamero na edini dostop do hiše in naslednjič v enakem primeru postopam drugače (prijava na druge organe in odškodnina). Upam pa, da je bil to pač osamljen primer in se ne bo več ponovilo.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.525
1.109
113
Obišči stran
Samo poročam, da so iz strani EO prenehali z mano komunicirati. Na njihovo trditev da je kurir potrdil dostavo in moje pisanje, da je to laž, so enostavno prenehali odgovarjati na moje maile. Žal paketa še vedno ni, vsaka šola nekaj stane.
Njihovih uslug ne podpiram več, seveda pa ne vem kdaj bodo oni dostavljavci, če bodo navedeni EO v trgovini ne kupim ničesar. Sem pa zdaj naštimal kamero na edini dostop do hiše in naslednjič v enakem primeru postopam drugače (prijava na druge organe in odškodnina). Upam pa, da je bil to pač osamljen primer in se ne bo več ponovilo.

Prijaviš na policijo?

EO je odvisno od zadnje osebe v verigi... Sam imam toplo/hladne izkušnje, odvisno od dostavljalca...