Evo probam zajPa dopiši, da obstaja želja, da dotična oseba tudi deli svojo izkušnjo z novinarko zaenkrat še neznanega medija.
Kdo je vedel da Okorn snema film?Ce sem prav razumel, potem za eno gospo, ki po cepljenju ne more vec hoditi. Jaz z veseljem doniram, pa ne potrebujem niti razloga, da zaradi covid cepljenja. Mi je pa cudno, zakaj se taksni primerki niso javili Okornu, ker jih je iskal. Pa na NIJZ stranski ucinki tudi ni zabelezena.
Vsekakor podpiram, da se gre do konca in, če gospa laže (je zelo glasna anti cepilka mimogrede), se jo obesi na kandelaber.Ce je to res, tej ne moremo/te vec pomagat lahko pa nekdo preveri zgodbo in poslje novinarko.
Ce pa je fake pa prosim cimprej ta podatek da se napizdi take info.
Vsekakor podpiram, da se gre do konca in, če gospa laže (je zelo glasna anti cepilka mimogrede), se jo obesi na kandelaber.
Brez težav. Pomagam gor nosit.Skupaj s Krekom, Logarjevo, Beovičko in še kom za "isti zločin"?
daj Hanzi, ne klamfaj neumnosti. imaš javno iz fb objave, ko so antivakserji pisali da poznajo, zrihtali pa nič, torej le ni bila taka vojna tajna.Film so posneli v najvecji tajnosti, izdali pa z najvecjim možnim pompom podporo in zahtevo po predvajanju s strani drzave..
A pa tega ni še noben 24kur, zurnal ipd objavil?Ce je to res, tej ne moremo/te vec pomagat lahko pa nekdo preveri zgodbo in poslje novinarko.
Ce pa je fake pa prosim cimprej ta podatek da se napizdi take info.