I
Izbrisan uporabnik #9334
O kakšni eliti je pa tukaj govora?? Če ni žensk, ki bi vas lahko ocenile??
Visoko se vi tole cenite .
Sej, jaz sem čakal, če se bote še dame javile ...
O kakšni eliti je pa tukaj govora?? Če ni žensk, ki bi vas lahko ocenile??
Torej ti trdiš, da nisem dama ??? Ojej...Če bi bile dame, bi bile na MON in ne na Alterju.
Torej si na MON? Ojoj.Torej ti trdiš, da nisem dama ??? Ojej...
Tudi ženske predstavnice so bile včeraj. Mislim pa da je AndrejEnej zbežal pravočasno da jih ni srečal.O kakšni eliti je pa tukaj govora?? Če ni žensk, ki bi vas lahko ocenile??
Aaaaaa, fak no ....Tudi ženske predstavnice so bile včeraj. Mislim pa da je AndrejEnej zbežal pravočasno da jih ni srečal.
Zgleda da so se mimo javnega dela foruma zmenile za obisk. Po zsAaaaaa, fak no ....
Zgleda da so se mimo javnega dela foruma zmenile za obisk. Po zs
To bo ja.... kot Božičlni meet kakšne 3, 4 leta nazaj... kje si pa upajo...ko člani z gangbangom grozite...Zgleda da so se mimo javnega dela foruma zmenile za obisk. Po zs
Same blonđe.....edin ena je bla mal bl tmna pa črnolaska...sam je bla že na meji z GILF...Čeprav, pa brez heca, ker te takrat še ni bilo, je bilo za sosednjo mizo enih 6 deklic, ampak sem samo jaz kazal nagnenja k pridružitvi, ostali jih sploh niso opazili
Ja ampak samo zatePa še polna luna je svetila.
Ja ampak samo zate
Možno, možno. We will never know....Goba trenutno nima časa ...
BARVICA, če bi včeraj prišla, bi se ti še danes smejalo, tako pa vidim, da si bolj kislega nasmeha ...
Same blonđe.....edin ena je bla mal bl tmna pa črnolaska...sam je bla že na meji z GILF...
Možno, možno. We will never know....