ALTER - levičarski ali desničarski (Anketa)

Ali je ALTER levičarski ali desničarski forum?

• Levičarski

Glasovi: 43 44,3%
  • Desničarski

Glasovi: 54 55,7%

• Skupaj glasov
    97

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Se strinjam. Samo če podpiraš SDS ne moreš biti desničar.

Seveda, da lahko desničar podpira SDS. Enako kot lahko ateist podpira krščansko NSi in ga to potem še ne naredi kristjana. Možnost je, da izbor politične stranke oz. njena (morda tudi zgolj trenutna) podpora pač ne definira tvojih političnih pogledov v celoti.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.657
113
8888 pravi da je SDS levi...

Jaszt pravim da je v Sloveniji levo=desno in obratno....

Torej....?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kaj ko bi najprej nekdo objavil moderno definicijo levo - desne politične usmerjenosti? Pravim 'moderno', ker klasično smo se učili nekoč v šolah.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Meni je žal, 90 %

Zdi se mi že malo bolano, ko eni in drugi drug drugega obmetavajo z nekimi političnimi floskulami, mi se jim pa sam čudimo. :)
Ti si...90% zmeden.
Posnetek zaslona 2021-06-27 191951.png

Priponke

• Posnetek zaslona 2021-06-27 191951.png
    Posnetek zaslona 2021-06-27 191951.png
    3 KB · Ogledi: 99
  • Všeč mi je
Reactions: B81

Kamele0N

23. jul 2008
42.083
5.657
113
Ma dobr, Snecer oz. izbrisani uporabnik #488 s svojimi "še premalo so jih" izjavami tako ali tako spada konkretno na levo, če ne kar na ekstremno levo tako, da me njegovo mnenje oz. pisanje o usmerjenosti fouma ter še kje drugje nekako ne preseneča. Me pa vseeno zanima zakaj meni tako kot meni. To me v bistvu bolj kot ne vedno zanima pri vseh uporabnikih ne glede na politično ali kakršnokoli drugačno usmerjenost.
Najbrž glede na profesijo samo vrača uslugo....

Negrizirokekitejenahranilapress :)

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Alter je SDS-ovsko trobilo. Če imate SDS za desno stranko, je torej desničarski.
Jezus marija bog nam pomagaj.
Povej mi, velecenjeni soforumas, kdo pripizdimaterni gleda alter, da bi mnenja uporabnikov vplivala na njegove odlocitve na volitvah??
Alter je sds trobilo. Taksno amatersko izjavo ti lahko clovek zameri.

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
NE Futrajte TROL-ov :gorjaca: .... Trolirajte na soc.omrežjih :bonk:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OT-info za tiste s kraškega roba, ki razumete zahodne sosede in imate "TV na anteno" ali ...
@-ITA : social.byoblu.com/about ; Byoblu-TV_ch.55_Uhf-746MHz DVB-T Monte Belvedere (TS)
http://alturl.com/7bfr2 -Classic-OL oz.https://www.genyt.net/search.php?q=Byoblu.com

... in lezbijke priznavajo kot polnopravne člane družbe...
PRIZNAM ! (torej se mi pol oprosti) ... dokler so me še obvladovali hormoni, sem bil lezbijka ... So mi ble všeč babe :evil: ..

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Jezus marija bog nam pomagaj.
Povej mi, velecenjeni soforumas, kdo pripizdimaterni gleda alter, da bi mnenja uporabnikov vplivala na njegove odlocitve na volitvah??
Alter je sds trobilo. Taksno amatersko izjavo ti lahko clovek zameri.

Da, in Jezus in Marija in Bog naj ti pomagajo. Če ne vidiš dlje kot do svojega nosa, če znaš šteti točno do tli in zelo ubogaš svojo mamico (ali pa vrhovnega šefa) - spadaš zraven.

Za dokaz moji trditvi je pa dovolj, če pogledamo udeležbo in način komunikacije na Alterju pred letom 2013 in po njem. Bo presečno leto 2013 čisto dovolj v redu. Kako so se debate odvijale takrat in uporabniki ki so sodelovali. In potem ko se je pojavil suzica, pa janšatova urša, pa 123, pa še nekaj biserov s tabo vred. Vsiljevanje polariziranih političnih pogledov tudi v strokovnih debatah, kjer politika nima kaj iskati. Ter odkrita izjava moderatorjev in administratorjev, da "so te udeležbe nekaterih uporabnikov zaželjene zaradi popestritve foruma" :mad:.

Dober tek. Da je pa tu ostalo samo še par konjoslavov, normalni pa odpluli v druge vode, mi pa ni treba posebej pisat, ker se vidi iz vesolja.

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Sem na alteru odkar je bil nov, vecina uporabnikov prisla od suxa in se mi ne zdi, da je karkoli narobe. Ja, politicne teme so vroce, ampak to je zato, ker se uporabniki starajo in jih ne zanimajo vec toliko lita platisca in srajce z ovratniki v luft.
Ni pa prej bilo zaljivk tipa konjoslav, wtf je to :valjamse:
Da pa bi nekdo tu vplival na nekoga drugega, pa verjames izkljucno ti. Demz. Karkoli ze pac to je.

Kamele0N

23. jul 2008
42.083
5.657
113
Zdaj se sploh več ne bomo smel pogovarjat o aktualnih zadevah....če določeni populaciji ne bo več kazalo dobro v debati....oz bo (politična) tema označena kot neprimerna ko vam bo zmanjkalo argumentov...

Kjeri fašisti....

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Zdaj se sploh več ne bomo smel pogovarjat o aktualnih zadevah....če določeni populaciji ne bo več kazalo dobro v debati....oz bo (politična) tema označena kot neprimerna ko vam bo zmanjkalo argumentov...

Kjeri fašisti....
Ti pa argumenti ja :valjamse:
Sej je jasno, da ti ne bo potegnilo, kje je problem, ker si ti del problema.

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Eno je, če človek malo poprca v političnih temah, drugo pa če so tu gor dejansko osebki, ki so fanatični privrženci klerojanševizma.

Razne suzice, stardeci, 123, 8888 itd...

Takšen bi takoj obrnil cev proti tebi, zato so še kako na mestu izjave "še premalo so jih" itd.

Tudi anketa kaže, da tu prevladujejo desničarji, kar se vidi tudi po odprtih temah, ker normalen človek takšnih tem in vprašanj ne postavlja...

6. razredov osnovne šole skozi prste.

Kamele0N

23. jul 2008
42.083
5.657
113
Tudi anketa kaže, da tu prevladujejo desničarji, kar se vidi tudi po odprtih temah, ker normalen človek takšnih tem in vprašanj ne postavlja...

6. razredov osnovne šole skozi prste.
Vidiš...če bi naredil vseh 8 (oz sedaj 9) bi tudi ti lahko bil vključen.....tako pa si padel vn v socialno izključenost ker ne razumeš vseh debat....