Evo pa te mamo....desnega ekstremista!Glede na to da je SDS levičarski, sem tud glasoval tako, da je ta forum levičarski.
Evo pa te mamo....desnega ekstremista!Glede na to da je SDS levičarski, sem tud glasoval tako, da je ta forum levičarski.
Itak, to je razmišljanje nekoga, po čigavem je vse kar ni po njegovem ekstrem.Evo pa te mamo....desnega ekstremista!
Tole obmetavanje je značilno za skrajneže.ne vem kdo za vse ki ne mislijo kot oni označujejo z "fašisti, nacisti, janševiki, katolibani".
ampak če sem to jaz potem si me ja. če si pa to bolj ti ja ... ker vem da sklepaš bolj slabo ti jaz povem: si pa to ti.
Ena offtopic
če vlada STAju že skoraj leto ni dala denarja, od kod ima STA za plače in ostale stroške??
Zgodba z STA se vleče že mesece. Aktualna ablast se je očitno odločila, da uniči STA, ker ne servira njihove propagande kot bi si oni želeli in posledično jim ne izplačuje denarja, ki bi jim ga po vseh zakonih morala. Zato lahko pomagamo STA s tem, da darujemo s pomočjo SMS sporočil – pošlji STA5 na 1919 in pomagaj STA s petimi evri!
Itak, da ne. Zato pa sem napisal "eden od prilivov".
lepo da si se prepoznal. kot kaže spadaš med tistih 10% skrajnežev glede na tvoje poste.Tole obmetavanje je značilno za skrajneže.
Ta forum je rdeč kot od opice rit.
tvoja prisotnost in tvoj post kažeta,da klerojanševiki na tem forumu prevladujete, sicer bi te že normalen mod moral za večno likvidirat iz forumaNo vidite, da je ta forum levičarski.
Ker jasno je, da bodo desničarji trdili, da je forum levičarski, levičarji pa bodo trdili nasprotno, da je forum pač desničarski. Vsak bo trdil, da ga obvladujejo njegovi nasprotniki. A mislite, da je en Snečer glasoval, da je forum rdečuharski?
Torej, sledi logična razlaga.
Ker anketa približno kaže 60:40 v korist zmage desničarjev, pomeni, da je 60% levuharjev glasovalo, da je forum desničarski. Torej, v resnici je 60% tukajšnjih forumašev rdečkarjev in rezultat ankete v resnici pove ravno obratno.
Ta forum je rdeč kot od opice rit.