ALTER - levičarski ali desničarski (Anketa)

Ali je ALTER levičarski ali desničarski forum?

• Levičarski

Glasovi: 43 44,3%
  • Desničarski

Glasovi: 54 55,7%

• Skupaj glasov
    97

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
ne vem kdo za vse ki ne mislijo kot oni označujejo z "fašisti, nacisti, janševiki, katolibani".
ampak če sem to jaz potem si me ja. če si pa to bolj ti ja ... ker vem da sklepaš bolj slabo ti jaz povem: si pa to ti.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
ne vem kdo za vse ki ne mislijo kot oni označujejo z "fašisti, nacisti, janševiki, katolibani".
ampak če sem to jaz potem si me ja. če si pa to bolj ti ja ... ker vem da sklepaš bolj slabo ti jaz povem: si pa to ti.
Tole obmetavanje je značilno za skrajneže. :)

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Ena offtopic :D

če vlada STAju že skoraj leto ni dala denarja, od kod ima STA za plače in ostale stroške??

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Ena offtopic :D

če vlada STAju že skoraj leto ni dala denarja, od kod ima STA za plače in ostale stroške??

Eden od prilivov:
Zgodba z STA se vleče že mesece. Aktualna ablast se je očitno odločila, da uniči STA, ker ne servira njihove propagande kot bi si oni želeli in posledično jim ne izplačuje denarja, ki bi jim ga po vseh zakonih morala. Zato lahko pomagamo STA s tem, da darujemo s pomočjo SMS sporočil – pošlji STA5 na 1919 in pomagaj STA s petimi evri!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
Itak, da ne. Zato pa sem napisal "eden od prilivov".

jest pa mislim, da se trenutno futrajo od prispevkov.

kako furajo? pač ne plačujejo stroškov... sej so pred prispevki govoril, da so zaposleni ogroženi, torej niso dobival plač.

če bi kakšen € dobili od države bi šef in kulturni šef to takoj zmetala novinarjem v zobe.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
No vidite, da je ta forum levičarski.
Ker jasno je, da bodo desničarji trdili, da je forum levičarski, levičarji pa bodo trdili nasprotno, da je forum pač desničarski. Vsak bo trdil, da ga obvladujejo njegovi nasprotniki. A mislite, da je en Snečer glasoval, da je forum rdečuharski?
Torej, sledi logična razlaga.
Ker anketa približno kaže 60:40 v korist zmage desničarjev, pomeni, da je 60% levuharjev glasovalo, da je forum desničarski. Torej, v resnici je 60% tukajšnjih forumašev rdečkarjev in rezultat ankete v resnici pove ravno obratno.
Ta forum je rdeč kot od opice rit.

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala

-------------------------------------------------------
Soc.Med™.Un-Lock = zalmos.com
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OT-info za tiste s kraškega roba, ki razumete zahodne sosede in imate "TV na anteno" ali ...
@-ITA : social.byoblu.com/about ; Byoblu-TV_ch.55_Uhf-746MHz DVB-T Monte Belvedere (TS)
http://alturl.com/7bfr2 -Classic-OL oz.https://www.genyt.net/search.php?q=Byoblu.com

Kaj pa, če se motiš :sprasujemse: ... Kaj pa če je tako tudi tu kot na rednih volitvah tudi ... oni bolj "desni" se redno udeležujejo volitev, zadnje cajte pa oni bolj "levi" več kolesarijo :nazdravje: :evil:
*

15. jan 2019
3.459
1.086
113
No vidite, da je ta forum levičarski.
Ker jasno je, da bodo desničarji trdili, da je forum levičarski, levičarji pa bodo trdili nasprotno, da je forum pač desničarski. Vsak bo trdil, da ga obvladujejo njegovi nasprotniki. A mislite, da je en Snečer glasoval, da je forum rdečuharski?
Torej, sledi logična razlaga.
Ker anketa približno kaže 60:40 v korist zmage desničarjev, pomeni, da je 60% levuharjev glasovalo, da je forum desničarski. Torej, v resnici je 60% tukajšnjih forumašev rdečkarjev in rezultat ankete v resnici pove ravno obratno.
tvoja prisotnost in tvoj post kažeta,da klerojanševiki na tem forumu prevladujete, sicer bi te že normalen mod moral za večno likvidirat iz foruma