lol, nasedeš kot majhno deteČe bi jaz bil šefe, bi v trenutku, ko si ljudje dejansko začnejo grozit, permanentno pobanal vse vpletene...
Grem zraven mu bova pir nesla ker je zihr žejn v tej vročiniKaj? ko majhno dete? kaj bi ti rad imel obisk???
očitno ne razumeš prcanja pa nasedaš ko malo deteKaj? ko majhno dete? kaj bi ti rad imel obisk???
Jaz se nimam česa bat. Ti pa in tega se zavedaš, zato si si pa profil izbrisal.
Tvoje petkovo kolesarjenje ti ne bo koristlo.
A to je una fora.....spadam med 99% normalnih?
Anketa se nagiba k uravnoteženosti......pa tolk kolesarjenja glede moje politične opredelitve 2 leti nazaj...da delam "takeover"
Hmmm...glede na vse žolčne izlive ob prevzemu moje funkcije 2leti nazaj....bi rekel da ste angažirali najmanj vse petkove kolesarje da vam (ta moment ko to pišem) anketa kaže 2%-tno nagnjenost v levo....sam, a tu ves kok truda je vlozenega z strani uporabnikov, da forum ostaja uravnotezen?
Bo razlog, da sere v 95% svojih postov popolnoma dovolj. Poleg tega, da ima že perma ban na svoj stari račun.Etak da sere.......sam potem ne zahtevat (perm)bana ker:
1) lima twite...
2) dela kozolčke
3) se oblači v uniformo....
4) nanj onanirat ker se je izpostavil na netu in bi zdaj vsi skakali po njemu ker veste kdo je.....
To so mi milo rečeno lame razlogi za ban nekoga. Gatto udba metode.......ker ne more nekoga uničit drugače bi ga pa kar "likvidiral" na vse možne načine.......
Zato vam pri meni ne bo šlo skoz!
A je SDS lev al desn?Anketa se nagiba k uravnoteženosti......pa tolk kolesarjenja glede moje politične opredelitve 2 leti nazaj...da delam "takeover"