alko in hik novoletne zabave hik

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
No a ste ga...hik...al ne? Ja piiiiiiiiiiiiil na novoletni zabavi, kaj pa druzga ane jao no...hik!? Jaz sem ga!
nahrung002.gif

Kako se je pa končalo?

majč

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Ta mesec še ga še nisem napil
tongue-1.gif

Voda je pijača, ki veselje vrača. Včasih me prime, da bi si popil kakšen deci ali dva pa me odvrne misel, da se moram sesti za volan.

V tem mesecu sem bil že 4x preizkušan z alkotestom vedno 0,0
cool-1.gif
a prihaja najbolj nori teden v letu tako, da vrjetno bom pihal še najmanj 1-2x letos.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Te majo pa radi policaji... mene še niso ustavli v dobrih treh letih vožnje. Ampak, nikoli se ne ve, še se bom vozil letos, ampak nikoli prej ne pijem...

Sicer pa: kdaj sem ga nazadnje "pil" ne pomnem... bo pa verjetno padla kaka pijačka na novega leta dan
nahrung002.gif

Sefan

Pripravnik
22. jul 2007
249
0
16
40
SG
Kar se mene tiče: Ne vozim, ko pijem tk da mi je vseeno al me ustavijo al pa ne.

Drugač je pa veseli december v polnem šušu. Sm bil prejšnji teden 3x konkretno pod dozo na različnih lokacijah po SLO; LJ, MB, pa CE+SG. Zdej pa malo počivam oz. nabiram moči za Silvestrovo
grims-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ta mesec sem se ga samo parkrat nametal, za vikend kaki, ampak to tak orng, da nisem
sel domov v taksiju ampak v flaši
redface-1.gif

Namesto vode sem mel viski v kolenu
evil.gif

Grem pa skijat čez 2 dni, za en tedn, to bo pa vsak dan
uf-1.gif

Zjutraj jegerček ob kavi, pol pa lepo čez dan lahkotno ene 27 borovničk, zvečer pa viski direkt v žilo
redface-1.gif

Pijan bom tak da če me bo hotla kira zahaklat, nebo mela šans, ker nebom mel komunikacije od kome
cheer.gif

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
No a ste ga...hik...al ne? Ja piiiiiiiiiiiiil na novoletni zabavi, kaj pa druzga ane jao no...hik!? Jaz sem ga!
nahrung002.gif

Kako se je pa končalo?

majč

Baba pijana...
grin1.gif

Zaenkrat ni blo se nc posebnga. Edin na sihtu,sam tam je pa spet kriza k morm vozt dan
rolleyes-1.gif
Za novo leto bomo pa se vidl,kaj pa kako.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
in zdaj si kao frajer
confused-1.gif

bil nekaj krat ta mesec v skušnjavi, ampak se je hitro končalo, ker sem bil vedno z avtom

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
So bili tud že boljši decembri. Če se prav spomnim, smo nekje prejšnji teden začel pit na moč.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Dej si ti raje vzemi s sabo 50g finega zelenja pa se ne nacejaj preveč s tem alcotom ... Dobiš vampek, pumpa ti vodo ven iz mišic pa še gadan je.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Vsak dan gre butelka bacardija al pa havane, kšn jegr ob kavi, par pogretih vod na štantih, na par dni, ko je v planu cela noč pa še kaka butelka žganega v različnih koktejlih
grin1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Nič pretiranega...kak kozarec, dva vina, penine...sicer pa se alkohola izogibam. Je blo v rani mladosti več kot preveč
grin1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Dej si ti raje vzemi s sabo 50g finega zelenja pa se ne nacejaj preveč s tem alcotom ... Dobiš vampek, pumpa ti vodo ven iz mišic pa še gadan je.

Preizkušeno slaba ideja za na smučišče
grin1.gif

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Jaz sem ga letos napram prejšnjim letom zelo malo pil. V celem decembru sem bil ene 3x pijan
smirk-1.gif

Večer pred sindikalno sem malo pretiraval, tako da sem bil naslednje 2 dni bolan. In tako sem na sindikalni večerji pojedel govejo župco in šel domov
crazy1.gif
Ku*c pa taka fešta

Mogoče bo naslednji december kej boljši
grin1.gif