alko in hik novoletne zabave hik

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
V decembru bil enkrat pijan, še to na novoletni zabavi s firmo. Se bo pa verjetno v novoletni noči kaj spilo, tako da
nahrung002.gif

lp

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Jaz sem tudi raje na vodi, kot pa, da bi se kaj zgodilo. Torej v decembru še nisem bil pijan, pa tudi v celem letu morda 3x malo. Pa še nikoli nisem pihal (ok, enkrat zgofaj zjutraj a na poslovni poti, ko so me ustavili zaradi prom. prekrška - 0,00 seveda)...

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Sam a vam ni nič bad se nasekat na službeni zabavi...sploh tisti, ki ste v kakšnih manjših kolektivih? Mene bi pobral od sramu, da se nažrem in sem taglavna v lokalu, zraven je pa šef (nepivec) in pol drug dan na šiht vsa skozlana pridem...
redface-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pa prav v manjši firmi je to bolj lušno, ko so bolj "domači" odnosi.
evil.gif

3x v štirih dneh, to pa je tudi vse (pa 31. bo tudi nekaj). Malo že starost daje.
redface-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
ksz ne maram lih alkohola.......... Ko ga pijem, se ponavadi kaki slinijo okoli mene, pol pa mi je bad...

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
A ni morda ravno drugače, ko ga drugi pijejo in so zelo pijani, se potem v omami in vsi nerazsodni slinijo okoli tebe?

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
jaz še nisem imel pa pomoje je tut nebomo.
Kolega pa je v svoji službi imel 3 novoletne zabave.Grawe.
Vidi se gdo je imel uspešno delovno leto.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Pa malo šefa spomni, da bi bila kaka zabava zelo dobrodošla....saj se rad zabava....
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Alko v teh dneh je kar prisoten do spodobne meje, je treba nazdravljat za vsako zadevo
grin1.gif

Drugače pa, na kakšni službeni zabavi raje konzumiram ves večer sok, kot da bi si naredila kakšno sramoto pred sodelavci in šefom/šefinjo, da se naslednji dan ne prikažem v službo. Služba je služba, družba je družba.
smirk-1.gif

Alkohola se pa drugače več ali manj izogibam, mogoče kakšen koktejl med letom pride, pa za rojstne dni in podobne zadeve.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
do enega tedna nazaj je bio vse ok...pol se je pa začel...a ena službena, pa druga službena , pa božič, pa še kakšen žur s frendi....viskija pa šampanjca se je kar nekaj spilo
evil.gif
Še dobro, da delovne dni delam in moram vsaj malo pazit, kaj in kdaj pijem..

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Ok, začelo se je 14 dni nazaj...koma
bonk.gif

pol čez en teden....spet koma
bonk.gif

včeraj....koma
bonk.gif

jutr bo pa spet koma
bonk.gif

ampak Ljubljana je pa naša
hysterical-1.gif

Se moram pa pohvalt, da v vsem tem "koma času" ni noben padu....pa tut jst se nism spotikala
aplauz.gif

hysterical-1.gif

P.S. a se lahko tele veseli december prooooooosim že konča?
aplauz.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik matix pravi:

Kaj je zate koma?
rolleyes-1.gif

Hm...glede na to, da nisem glih redni zapitek, je zame koma to, da ne morm dam peljat, ker ne vidim enega ampak tri.
crazy1.gif

Pa, da ne bo blesavih komentarjev: ni ga gršga kot videt babo pijano (enako tipa), ampak me smo vedno dobre volje. Nekoliko bolj glasne, ampak ful dobre volje.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Koma je to, da se ga napiješ tolk, da ne veš zase, da te zapustijo motorične sposobnosti, da potegneš špuro kozlanja od vhoda do spalnice in se naslednje jutro ne zavedaš kje si bil in kako si prišel domov
grin1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
V taki komi (razen klicanja jelenčkov) sem bla ene parkrat v svoji rani mladosti...sam je čist preveč, če mene prašaš...ko se te fajn prime, se itak ne zavedaš sebe & okolice, drug dan si pa ves bolan in tuhtaš kaj si prejšnji dan počel in kje si bil...
bonk.gif

Tko, da najboljš (če že piješ), da se ga napiješ do hiperaktivne točke in blebetaš, plešeš, mal pecaš okrog (če si samski) in da drug dan veš kaj si počel...pa v upanju, da drug dan ne boš prov na veliko mjavkal...vse kar je pa čez mejo veselega je pa že preveč...pol maš pa tista depresivna stanja, ko se smiliš samemu sebi, hud si na ves svet, skozlan, bolan, agresiven, ipd....beda od bede uglavnem.
uf-1.gif

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Koma je to, da se ga napiješ tolk, da ne veš zase, da te zapustijo motorične sposobnosti, da potegneš špuro kozlanja od vhoda do spalnice in se naslednje jutro ne zavedaš kje si bil in kako si prišel domov
grin1.gif

hysterical-1.gif

evo ti 5* za to!
čista resnica! se še vedno smejim
grin1.gif

to je prava definicija besede koma! tisti, ki reče da je bil koma in ni doživel vsaj 3 stvari, ki so tu napisane, potem ni bil koma...

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik matix pravi:
grin1.gif

in da se sploh ne zbudiš doma
hysterical-1.gif

p.s. Old school days
smile-1.gif