Ja minili so lepi časi.Evo tudi moja posiljka zadrzana na carini, ceprav je bila preposlana z Nizozemske.
Danes dobil z Alija dve pošiljki, ki sem ju naročil 18.11. Sem bil kar presenečen.
Bil sem eno uro prehiter. Dobil sem paket. Ampak ni bila Pošta kriva. Dostavljalec je bil DPD. Tudi skozi carinski postopek ni šlo, kar je razumljivo.Jaz sem naročil paket iz Španskega skladišča. Od tam do našega lokalnega distributerja je prišlo v treh dneh. Zdaj pa že en teden pri lokalnem distributerju. Pa saj menda ne gre paket skozi carinski postopek če je prišlo iz Španije? Ali se motim?
Jaz tudi eno, naročeno 16.11. Je pa res, da je na naši strani po trackingu par dni visela v skladišču ...Danes dobil z Alija dve pošiljki, ki sem ju naročil 18.11. Sem bil kar presenečen.
Trenutno je dostava po Sloveniji pri Pošti totalno v kurcu. V spletni trgovini naročil čevlje, odposlani naslednji dan, potem je pa 3 delovne dni trajalo, da je prišel v domačo pošto, potem pa še 3 dni da je poštar pripeljal. Vmes sem hodil na pošto spraševat, če lahko kar v sposlovalnici prevzamem, pa je rekla da ima poštar v kombiju, naj počakam na dostavo. Torej je moj paket še 2 dni prevažal v kombiju.Prejšnji torek sem poslal paket v LJ (Pošta Slovenije). Do danes še ni prišel.