Sem ze. Ne morjo mi pomagat. Je navaden dhl ni express. Uglavnm to neki ne stima definitivno. Kr vse je pravilno in teza in vse tko da st je prava.Kontaktiraj dhl, tole ni normalno.
Sem ze. Ne morjo mi pomagat. Je navaden dhl ni express. Uglavnm to neki ne stima definitivno. Kr vse je pravilno in teza in vse tko da st je prava.Kontaktiraj dhl, tole ni normalno.
Ah sej go ni nic takega ce je paket v vrednosti 200e ali pac? Kriv je toliko koz jaz. Ce je bilo obljubljeno da bo v 7 dneh lri meni oz najkasneje v 15 in se to ni zgodilo... hocem denqr nazaj oni pa naj iscejo kje se je ustavilo.Kaj točno je tu kriv aliexpress, če je očitno pošta zasrala in izgubila/založila paket? Lahko samo da povpraševanje, to je pa to. Pač se zgodi tu pa tam, si pač slučajno ti prišel na vrsto.
Jaz imam tudi že skoraj 1 mesec 2 pošiljke v "črni luknji"Vedno je odvisno kaj kupuješ...zaresnih stvari od kitajca jaz vsekakor ne. Pri "drobižu" pa ni 40% razlike, pa 400 tudi ne, ampak hitro kakih 1500. V bistvu je prav debilno koliko cenejše so kakšne elektronske komponente pa stvari za hobije.
Sicer pa a se še komu zataknejo paketi v "črni luknji" Liege-linehaul? Ena moja zadeva je že 1 mesec tam notri izgubljena...
Jaz tudi dobil nekaj paketov tako. Zato za približno isto ceno vedno naročim na Ebayu.Danes mi je padla čeljust dol, saj sem iz Kitajske dobil večji paket z izdelkom, katerega sem prejšnjo sredo kupil na eBay (še vedno piše predvidena dostava med 14. in 21.12.). Cena skoraj identična tisti na Aliexpress, a brez čakanja na carino.
Meni manj komplikacij na disputu ne pomeni čisto nič.To drži, ampak glede disputov je AE veliko boljši - manj komplicira.
10 dni je potovalo iz CN do NL....Moje je zdan 10 dni stalo na Nizozemskem in gre danes naprej. Nevem kaj delajo.
10 dni je potovalo iz CN do NL....