Ne vidim resnega razloga, da bi to počel. Verjamem pa, da bi župnik imel to za zafrnkancijo in je res ne bi bral.Citat:
Uporabnik patriot pravi:Pojdi h lokalnemu farju in reči da bi dal za mašo za tega pa tega.
Me zanima kako te bo pogledal če mu ne boš dal denarja. Za našega vem da je ne bi bral.
Saj so bili nekje objavljeni ti hektarji gozda in se da izračunati. Jaz vem, da bi raje namesto tega imel delnice Mobitela.Citat:
Uporabnik patriot pravi:Kar se katastrskega dohodka mi je jasno-zanimivo bi bilo videti koliko ga ima RKC v Sloveniji.
Bolj ali manj je opisano neko obdobje. In če si bral, boš videl, da ni kar vsako dejanje ocenjeno kot pravično. Tudi če je šlo za drugače verujoče. Res je tudi, da zgodovinarji pravijo, da je marsikaj precej napihnjeno. Ni namreč najti tistih silnih 100.000-čev mrtvih, ki so jih hrabri judje v kakem boju ubili.Citat:
Nekatere so res zelo "dobrohotne" do drugače verujočih.Citat:
V njej je opisana zgodovina judov predvsem z vidika moralnih norm.
Kot je že en v tej temi zapisal, je čudno, da se vsak mesec pojavi ena tema o RKC. Da ne gre kje za namerno negativno reklamo. Dokler te kdo reklamira, se o tebi govori. Pozitivna in negativna reklama imata praktično povsem enak učinek...