Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
zadeva se v sloveniji ni nikoli prodajala, kar pa ne pomeni, da tak avto ne obstaja. kar nekaj so jih navozili iz nemcije pred leti. meni osebno je avto lepsi kot golf 4 karavan....
Kolikor se jaz spomnim je bila na voljo, samo kar konkreto dražja kot Golf. Bora naj bi bila vmes med Golfom in Passatom, z boljšo opremo in končno obdelavo, ampak to je bilo bolj videti samo na papirju.
Bora variant obstaja! Sicer je na slovenskem tržišču niso prodajali, se jih je pa nekaj uvozilo. Veliko sem jih videl v švici.
Meni osebno vsecna je kaka srebrna 1.9 TDI 4motion
kot ste ugotovili obstaja
kolega je imel novo 4motion 115 konjsko variant, sport oprema (temna stekla original, športni sedeži)
menjal kasneje za passata 4motion, še vedno trdi da je pogon kot noč in dan za v sneg v prid passata (bil je letnik 2000)
To pa ja ! Kolikor se spomnim so ob prihodu četrte generacije Golfa na kabrioletu sam popravili prednji konec na četrto generacijo , zadnji konec pa niso popravljali.
Tukaj je pa velika razlika, Passat je imel stalni širikolesni pogon Torsen diferencial ( sedaj že ta stari passat, do 2004), metem ko imajo pa Golf/Bora, Octavia haldex sklopko in tudi novi Passat naj bi sedaj mel isto tako da je sedaj za 4x4 padel eno klaso nižje...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.