Ali kaj preklinjate za volanom?

Ali kaj preklinjate za volanom?

• Ne.

• Včasih.

• Pogosto.

• Skoraj vedno.

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

tomi

Guru
1. sep 2007
19.021
10.129
113
MB
Najbrž je za volanom kandidat, ki so mu zaradi alkotesta odvzeli izpit...si preveril, da z inštruktorjem ne nazdravljata in debatirata o levih in desnih (pravilih)?

Drgač egotrip je to kar opisuješ. Za volanom je lahko mlada deklica, ki je na prvi vožnji v "rush-hour" času in vse, kar potrebuje je malce potrpljenja in še ene 40h v avtošoli :evil:
poleg tega da si sexist, še neumnosti kvasiš, prvo uro negre kandidat nikol v gužvo, al poligon al pa kako parkirišče/prazna regionalka.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

mistique

Guru
16. jun 2009
14.702
2.431
113
Emona / Carnium
Apeliram na čustva sogovornika, ki pravi, da je nestrpen. Ugibam, da smo moški morda vseeno bolj tolerantni do mladih in ženskega spola. Torej, ne govorim o sebi, ne boš verjel, ker me avto šola nikoli ne vznemiri.
Ti predalčkar izgubljeni pa si zdaj pokazal, da tudi brati ne znaš (morda zato, ker jaz ne znam pisati). Napisal sem "na prvi vožnji v rush-hour času". To pomeni, da je pred tem mlada deklica lahko bila 10h na poligonu, 2h v poznem popoldnevu na lep poletni dan, ko je svetlo do 21h in so ceste prazne in predvsem ni nervoznih Janch-ev, ki ji vozijo za ritjo, hupajo ipd.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.640
1.008
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Apeliram na čustva sogovornika, ki pravi, da je nestrpen. Ugibam, da smo moški morda vseeno bolj tolerantni do mladih in ženskega spola. Torej, ne govorim o sebi, ne i nervoznih Janch-ev, ki ji vozijo za ritjo, hupajo ipd.

Saj sem napisal, da ta problem vedno rešujem sam s sabo in nikoli ne hupam oz kakorkoli drugače dajem tem deklicam vedet, da imam pritisk na rdečem polju. To je kakopak moj problem in od nikogar drugega. No v bistvu je, ampak who cares, tudi počasi se daleč pride, pravijo..

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

mistique

Guru
16. jun 2009
14.702
2.431
113
Emona / Carnium
Saj sem napisal, da ta problem vedno rešujem sam s sabo in nikoli ne hupam oz kakorkoli drugače dajem tem deklicam vedet, da imam pritisk na rdečem polju. To je kakopak moj problem in od nikogar drugega. No v bistvu je, ampak who cares, tudi počasi se daleč pride, pravijo..
Ja, sej je ok. Vsi hupamo oz. preklinjamo iz različnih razlogov. Enkrat se počutimo ogrožene, drugič več vredne,...fookin lajf. Hupa je katalizator :) Ker si omenil AŠ, sem jaz ugotovil, da se ravno pri AŠ ne razburjam, ker si predstavljam mladega voznika, ki mu hupanje in vožnja za ritjo predstavljajo velik izziv...
Se pa v vožnji zares pozna uporaba telefonov...folk pluje po cesti...ne spremljajo itd...

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.800
10.141
113
Šele ko se vsedeš na sovoznikov sedež avtomobila z zelenim L ugotoviš kok zafrustriranih idiotov vozi po cestah. Trobljenje, vpitje skozi okno, kazanje vsega mogočega skozi okna....pa je dekletu samo avto na križišču crknil in to v nedeljo dopoldne, ko se nobenmu ne mudi v službo. Po fakiču enga idiota se je itak zgodil razpad sistema in je potem šele v 10 uspelo speljat. Na bližnji avtobusni sva se potem zamenjala, ker je bilo vožnje za tisti dan konec.

zakon

Guru
16. maj 2008
9.068
968
113
toti Maribor
Sem ti podčrtal in tudi nikjer ne piše MORA, preberi navodila na strani policije, tudi oni se izogibajo vsakega "mora", ker to enostavno v naši zakonodaji ni obveznost pač pa priporočilo/navodilo. Pa nikjer nisem rekel, da se s tem strinjam, ampak tako pač je.

Preberi do konca ne samo naslov: https://www.policija.si/svetujemo-o...ometna-pravila-za-varno-voznjo-skozi-krizisce
Ok. Ker pač ne piše da se mora, ampak zgolj "se razvrsti", ostane prosto po Prešernu. Sicer eni dobro vemo kaj pomeni "se razvrsti", ampak naj ostane po tvoje in še naprej kaos.

• Objave ne odobravam

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.531
12.179
113
Trust MB krožišče katastrofa. Vsi, ki gremo na Koroški most se razvrščamo na levi pas za notranji pas v krožišču. Medtem, ko mi čakamo se najdejo frajerji, ki gredo lepo po zunanjem pasu okoli in ven na Koroški most. No takim bi jaz dal kazen 1000€ in 9 kazenskih točk. Samo kaj, ko pri nas ni nobenega, ki bi to kontroliral.
V mbju je sploh zmaga, ne vem če sta 2 krožišča isto narejena, po isti logiki...
zadnjič me je ena skoraj nalozla pri TAM u, fakin šit kak je tam glupo narejeno, prvič sem opazil, da če gre kdo iz zagrebške proti coni, desno/ravno, da ti seka cesto, sploh ni več krožišče, mal je falilo pa bi poknili...sej kriv bi bil jaz, sam jebemo mast, upam, da projektantu krave pocrkajo.

1748252809489.png

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in Samo Svoj

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.959
3.499
113
Šele ko se vsedeš na sovoznikov sedež avtomobila z zelenim L ugotoviš kok zafrustriranih idiotov vozi po cestah. Trobljenje, vpitje skozi okno, kazanje vsega mogočega skozi okna....pa je dekletu samo avto na križišču crknil in to v nedeljo dopoldne, ko se nobenmu ne mudi v službo. Po fakiču enga idiota se je itak zgodil razpad sistema in je potem šele v 10 uspelo speljat. Na bližnji avtobusni sva se potem zamenjala, ker je bilo vožnje za tisti dan konec.
Dokaz da je zeleni L mimosun. Naj raje starost za polni izpit znižajo na 16 ali 17. Pa ne da podpiram "zafrustrirance", ampak voznik/ca z nepopolnim "drilom" pa tudi ni za na cesto.

• Všeč mi je

kajn

Guru
5. okt 2007
3.012
1.879
113
Iskajoč brata
Dokaz da je zeleni L mimosun. Naj raje starost za polni izpit znižajo na 16 ali 17. Pa ne da podpiram "zafrustrirance", ampak voznik/ca z nepopolnim "drilom" pa tudi ni za na cesto.
men je pa L super stvar.... že videno pri nečakih in sosedih... vsi naredil pri 16, delali km s starši, si nabrali kar veliko izkušenj.... potem pa na svoje.

Tudi meni pri 18 je občasno crknil.... zgoraj čisto vidim punco, ki jo je vrglo iz tira, potem pa je zamrznila....
Tudi jaz ob javnem nastopanju, ob paniki, pozabim na besedo, ki jo drugače vsak dan uporabljam....

Strpnost dragi moji, strpnost.... tudi sam se moral kdaj opomniti, da sem bil začetnik pri nečem.... še sedaj sem začetnik, ker me kaj novega zanima...

Piton

Guru
11. apr 2022
1.883
-49
113
Ok. Ker pač ne piše da se mora, ampak zgolj "se razvrsti", ostane prosto po Prešernu. Sicer eni dobro vemo kaj pomeni "se razvrsti", ampak naj ostane po tvoje in še naprej kaos.
da se nauš preveč užigu - tipičen primer krožnega, ko so pasovi sam za okras:

1748254642379.png

za izziv zate in nam u poduk pa - nariš, kako bi se mogu po tvoje (al pa po zakonu - haha, kar je isto) pelat, če greš not kjerkoli na temle in ven pri tadrugem izvozu

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.959
3.499
113
Prvi del je tudi oranžno pravilno, ker se uporablja pravilo zavijanja v križišču iz ceste z enim pasom na cesto z dvemi pasovi, kjer lahko zapelješ na katerikoli pas če s tem ne oviraš tistih, ki vozijo po tem pasu - sprememba pravil, ki so prej zapovedovala vključitev na najbližji pas.

• Všeč mi je
Reactions: kajn