poleg tega da si sexist, še neumnosti kvasiš, prvo uro negre kandidat nikol v gužvo, al poligon al pa kako parkirišče/prazna regionalka.Najbrž je za volanom kandidat, ki so mu zaradi alkotesta odvzeli izpit...si preveril, da z inštruktorjem ne nazdravljata in debatirata o levih in desnih (pravilih)?
Drgač egotrip je to kar opisuješ. Za volanom je lahko mlada deklica, ki je na prvi vožnji v "rush-hour" času in vse, kar potrebuje je malce potrpljenja in še ene 40h v avtošoli![]()
Apeliram na čustva sogovornika, ki pravi, da je nestrpen. Ugibam, da smo moški morda vseeno bolj tolerantni do mladih in ženskega spola. Torej, ne govorim o sebi, ne i nervoznih Janch-ev, ki ji vozijo za ritjo, hupajo ipd.
Ja, sej je ok. Vsi hupamo oz. preklinjamo iz različnih razlogov. Enkrat se počutimo ogrožene, drugič več vredne,...fookin lajf. Hupa je katalizatorSaj sem napisal, da ta problem vedno rešujem sam s sabo in nikoli ne hupam oz kakorkoli drugače dajem tem deklicam vedet, da imam pritisk na rdečem polju. To je kakopak moj problem in od nikogar drugega. No v bistvu je, ampak who cares, tudi počasi se daleč pride, pravijo..
Ok. Ker pač ne piše da se mora, ampak zgolj "se razvrsti", ostane prosto po Prešernu. Sicer eni dobro vemo kaj pomeni "se razvrsti", ampak naj ostane po tvoje in še naprej kaos.Sem ti podčrtal in tudi nikjer ne piše MORA, preberi navodila na strani policije, tudi oni se izogibajo vsakega "mora", ker to enostavno v naši zakonodaji ni obveznost pač pa priporočilo/navodilo. Pa nikjer nisem rekel, da se s tem strinjam, ampak tako pač je.
Preberi do konca ne samo naslov: https://www.policija.si/svetujemo-o...ometna-pravila-za-varno-voznjo-skozi-krizisce
V mbju je sploh zmaga, ne vem če sta 2 krožišča isto narejena, po isti logiki...Trust MB krožišče katastrofa. Vsi, ki gremo na Koroški most se razvrščamo na levi pas za notranji pas v krožišču. Medtem, ko mi čakamo se najdejo frajerji, ki gredo lepo po zunanjem pasu okoli in ven na Koroški most. No takim bi jaz dal kazen 1000€ in 9 kazenskih točk. Samo kaj, ko pri nas ni nobenega, ki bi to kontroliral.
Dokaz da je zeleni L mimosun. Naj raje starost za polni izpit znižajo na 16 ali 17. Pa ne da podpiram "zafrustrirance", ampak voznik/ca z nepopolnim "drilom" pa tudi ni za na cesto.Šele ko se vsedeš na sovoznikov sedež avtomobila z zelenim L ugotoviš kok zafrustriranih idiotov vozi po cestah. Trobljenje, vpitje skozi okno, kazanje vsega mogočega skozi okna....pa je dekletu samo avto na križišču crknil in to v nedeljo dopoldne, ko se nobenmu ne mudi v službo. Po fakiču enga idiota se je itak zgodil razpad sistema in je potem šele v 10 uspelo speljat. Na bližnji avtobusni sva se potem zamenjala, ker je bilo vožnje za tisti dan konec.
men je pa L super stvar.... že videno pri nečakih in sosedih... vsi naredil pri 16, delali km s starši, si nabrali kar veliko izkušenj.... potem pa na svoje.Dokaz da je zeleni L mimosun. Naj raje starost za polni izpit znižajo na 16 ali 17. Pa ne da podpiram "zafrustrirance", ampak voznik/ca z nepopolnim "drilom" pa tudi ni za na cesto.
posebej zate napisuEn A ti manjka do JASe.
Drugače pa ja, ta je eden od cvetk našega cestnega projektiranja.
Čisto resno - to je drugače znak za dislektične težave.posebej zate napisu
da se nauš preveč užigu - tipičen primer krožnega, ko so pasovi sam za okras:Ok. Ker pač ne piše da se mora, ampak zgolj "se razvrsti", ostane prosto po Prešernu. Sicer eni dobro vemo kaj pomeni "se razvrsti", ampak naj ostane po tvoje in še naprej kaos.
Poglej priponko 99056
nariš, kako bi se mogu po tvoje (al pa po zakonu - haha, kar je isto) pelat, če greš not kjerkoli na temle in ven pri tadrugem izvozu