Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
Hja odvisno za kaj rabiš
če veliko tipkaš je definitivno boljša izbira pro...ker za kakšen SMS napisat sem ter tja...je tut stylus za preživet...za vse ostalo ga praktično nerabiš TouchFlo 3D je fenomenalen.
p.s. se pa pri kakšnem mailu namatraš...ampak poanta je itak da je za med potjo/ko nisi blizu računalnika....a ni tako ?
full dobr recimo VNC laufa...dostikrat rabim...
No, dve leti sem imel S200 in afaik je Diamond hiter ravno toliko, kot je bil QTEK S200 on nakupu
. Tisto "tweakanje" ne pomaga kaj dosti oziroma pri meni prav nič. Torej grem v lov na oskubljen ROM. Včeraj sem si že nekaj navlekel, še originalni ROM moram najti (just in case), potem pa v akcijo.
Da odgovorim še nekaterim, ki jih mika Diamond. Za moje pojme je bistven preskok iz različnih Nokia in Se telefonov na Windows Mobile. So pač ene sorte Okna, kar žal pomeni tudi občasno sesuvanje in včasih počasno nalaganje programov oziroma že počasno odpiranje menija za telefon, klic se noče prekiniti takrat, ko si se zatipkal in kličeš napačnega ter na hitro pritiskaš rdečo tipko... Ampak je pa pisanje sporočil (predvsem s palčko) in mailov precej lažje. In Diamond ima kontrasten zaslon in se nanj lepo vidi tudi podnevi.
Glede baterije pa nimaš kaj, Če ti telefon pogosto zvoni, potem ne bo zdržal čez dan. Sam sem rešil to na ta način, da imam v avtu držalo - polnilec (Brodit), ki polni telefon med vožnjo. In ker sem precej na cesti, se S200 v dveh letih ni nikoli spraznil do konca...
Pa BT slušalko priporočam...
Programje? Meni načeloma zadostuje to, kar je gor. Trenutno imam povsem tovarniškega Diamonda že en mesec, naložil sem edino Garmin-a...
Jernej