Ali je HTC Diamond dober nakup in vreden 299€

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
vrjetno dela tut na diamondu:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=381588

da HTC zgleda kot iPhone
tongue-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
mal sm zajebu, ni to to. tist program se drugač imenuje
redface-1.gif

ja vem, samo včasih mal spremembe ne škodi
tongue-1.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
WhiteCell se mi zdi kar faca, sploh zaradi podpisa. Bravo! Drugače pa je Diamond jajce, se strinjaš?
smile-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
TyTN II mi je zakon. funkcij ma nešteto, tipkovnica je zakon, oblika je ql, je pa pač malo velik a ga mam vseeno raje kot n95 8gb. še tak mini adapter sm si kupu in lahko uporabljam še katerekoli slušalke
tongue-1.gif

diamond mi je pa grd in če mi je fon grd, ga ne kupim pa da je najboljši
tongue-1.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Oprosti, tega (da imaš TyTN II) nisem vedel. Drugače bi verjetno tudi tega popljuval.
smile-1.gif

Ko je m@ ponudil omenjeni aparat za 619€ sem ga dobil med prvimi in moram priznat da bi mi bilo žal, če bi zanj odštel 250€ kaj šele 619€. Aparat sem imel le 1 teden, ker mi ga prej ni uspelo prodati, denarja pa nisem hotel izgubljati. Uglavnm motila me je počasnost.

Verjamem, da je sedaj kakšen rom zadevo popravil, ampak zame je bilo dovolj 1 srečanje z to napravo da sem jo dal na "black listo"
smile-1.gif

Drugače pa je aparat res imel dobro tipkovnico, po moje še boljšo od E90 čeprav je na (tytn ii) fizično malo manjša.

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Pozdravljeni,
odločam se za nakup in bi lepo prosil lastnike Diamonda za še malo mnenj in izkušenj, pri uporabi tele igrače.
Imel pa sem N95 in rabim nekaj, kar ima podobne funkcije kot ona, plus zaslon na dotik - upam da je Diamond pravilna izbira
sprasujem se.gif
.
In še- ali se da na njega inštalirat Garmina?
Lp

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Glej tak je.
smile-1.gif
Z win mobile je veliko dela, če se radovedn pol dosti flešaš vedno novejše rome.Nato je potrebno Rom prilagodit lastnim željam, potrebno je naložit programe, teme, melodije zvonenja. Če si izbirčen, ni to telefon , ki ga vzameš iz škatle in ga začneš vsepovprek uporablat. Zato maš symbian, mac OS.Pa še tu je potrebno naložit kake programe. Je pa res, da ko je nastavljen po željah pa je legenda.

Diamond je sigurno hiter.Najbrž tudi rabi za kaki tab /okno delček sekunde da ga odpre, ampak večina tabov pa je odprtih takoj.Isto je na tytn 2, isto na touch cruise, pa še p3600 spada sem.Očitna razlika v hitrosti odpiranja tabov je bla opazna na qtek9100.Ko pa je enkrat odprto oz. bilo odprto pol pa odpira vse takoj.Sem seveda ne programov, iger, ker to tak ne moreš gledat pri odzivnosti sistema. Pa dvomim, da touch pro odpre VSE tab-e takoj, klub 288MB rama, napram damondu z 192MB in ostalim, ki sem jih napisal, 128MN in 64MB: Win mobile je zastarel, precej, in zelo slabo izkrišča ram.

Na win mobile lahko naložiš Navigon,Garmin, Tom tom, igo, miomap in še vsaj 35 drugih.

Vglavnem. Če ti je daimond tak hudo všeč ga kupi, drugače pa ga jaz nebi nabavlal.Predvsem zaradi baterije.Boooogaa je. Pa omejen si na 4gb prostora.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
sploh ni za primerjat
Diamond ima WM 6....inštalirat se da praktično vse Garmin, TomTom, iGo ( inštalirana imam prva dva in deluje super)
nujno ga je pa potrebno potweakat da je bolj odziven ker serijsko out of the box je katastrofa

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Kaj to pomeni da je močno podhranjena? Ali zdrži 24h kokrtok normalne uporabe?

A UMTS se da ugasnit, da ti samo na GSM laufa?

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
hja sam telefon in recimo urca wifija na dan...mi zdrži cel dan in do jutra...ja pogovorov imam kar veliko cca 30 minut - 1 ure na dan.
samo ko sem pa vklopil GPS tom tom in dal svetilnost do konca ga je pobralo v 2-2,5 ure
crazy1.gif

ja UMTS se da sklopit

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
kaj bi dal da bi imel tako baterijo:
Citat:
Kapaciteta 1350mAH; stanej pripravljenosti: do 350 ur na UMTS in do 365 ur na GSM omrežju; čas pogovora: do 264 minut za UMTS in 420 minut za GSM

grin1.gif

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Torej si ti zadovoljen z Diamondom? Ne morem se odločit,ali naj ga kupim?

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
hja jest sm full
zdej kdo drug ki je že imel dlančnik bo lažje povedal
prej sem imel SE 910i ter Nokio s symbianom
pa je čisti polom napram Diamondu.

točno tako je kot je prej nekdo omenil...ni telefon, kjer ga boš nabavil in bo tisto kar si pričakoval(predvsem leti to na odzivnost, katero se da močno močno izboljšat)....
ko naložiš stvari katere rabiš, prilagodiš svojemu okusu je pa definitivno več kot pričakuješ.

zmaga.gif

Nazadnje urejeno: