Evo, zadevo imam na testu..
Navdusen nad:
- oblika: simpaticen, tanek, majhen, "zepni" aparatek, molto simpatico!
- nor display: huda resolucija nardi svoje, ceprav minus je pa to, da je izredno slaba vidljivost na soncu
- touchflo 3D je kul, se da lepo igrackat
- smsanje je kul, so dovolj veliki knofi.. recimo, snames si lahko se en tweak [ ne vem zakaj to tovarnisko ne dela] in preko accelerometrov lahko pises smse, tudi, ko obrnes zaslon..
- nisem opazil kaksne pretirane pocasnosti, res pa je, da sem prvo nalozil najnovejsi rom.
Moti me:
- poceni tipke - leva spodnja je normalno "mehka", desna spodnja je zoprno "trda"..
- cudno dela scroll wheel, pa se to je uporaben samo na web browserju, pri poslusanju glasbe in pri messaganju
- neroden imenik (imas par opcij: a) da gres direktno v imenik in klices.. vendar scrollanje imenika dela cudno, vcasih kar prime in klice nekoga, vcasih poscrolla do konca.. cisto randomly.. mogoce se se nisem navadil, ne vem, ne morem se tocno sodit. b) lahko stisnes levo spodnjo tipko za prevzem klica in potem tipkas cifre, recimo 2x 6 za modela po imenu N, ipd.. samo to spet deluje randomly.. Lahko izberem bp imena Igor, Mami, Andrej, ne morem pa izbrati imena Ocka wtf..)
- ne mores si skustomizirat bliznjic na touchflo [no lahko, z enimi tweaki, tovarnisko se ne da]..
- noro obcutljiv na prstne odtise
- plastika tudi ni ne vem kaj, imam obcutek da se bo hitro spraskala, posebi "vogali diamantov" na hrbtni strani..
- kamera nima flesa, je zarad blesavga ohisja, ki pokriva leco skoraj neuporabna..
- ko surfas po netu, se podatkovna povezava ne prekine, jo moras rocno
- nima 3.5mm izhoda
- se vedno en kup mini ikonic, kjer potrebujes stylus (recimo editanje kontaktov)
- ne dela mobilnaTV v prvo, se je treba spet poigravat z nastavitvami
- kvaliteta zvoka je povprecna
nasplosno en kup stimanja, predno zadevo usposobis na nivo enega brezveznega telefona za 20€.. Pa OK, nic ne recem, se pac par dni igras in si skostumiziras vse, kakor ti pase.. ampak par stvari je pa resno sfaljenih.. vsaj za moje potrebe in zelje.