Ali je HTC Diamond dober nakup in vreden 299€

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Torej, drugi teden grem po telefon... Ce rabim telefon primarno za klicanje, tu pa tam kaki SMS, muziko mp3 in fajn je da mam gori Garmina iz kaki TomTom ali i-go, potem je za naslednje npr. pol leta Diamond najjača izbira ali se lahko v kratkem pričakuje kaj še boljšega v podobni velikosti ?

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
am, touch pro bo verjetno kmalu v kakšni akciji, xperia tudi do konca leta. Me pa prav zanima kakšen bo odziv množic na N96, bo to postal the ultimate telefon za na šank postavit ali ne?
smile-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
dandanes se je res težko odločit za nakup novega telefona ... enostavno je problem, da nikoli ne dobiš vsega kar si želiš ... en telefon ma to, drugi ma ono ... in to nas malo zje.be
grin1.gif

vsaj jaz vem, da se ful ne morem odločit kaj bi nabavo koz nov telefon ... naj počakam na Xperio, al raje kupim kakega HTC-ja, iPhone, itd. ... nevem ne
smile-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Sej to je to, jaz nebi rad da kupim Diamonda potem pa čez en mesec pride HTC s 3" ekranom in enake velikosti. X1 je dober, samo malo velik napram Diamondu, pa še kaj ne pride drugo leto cisto nov WM7.0 ? Torej bo X1 eden zadnjih z WM6.1 , kar pomeni , da bi potem cez nekaj mesecev zopet iskal nekaj novega.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
dandanes se je res težko odločit za nakup novega telefona ... enostavno je problem, da nikoli ne dobiš vsega kar si želiš ... en telefon ma to, drugi ma ono ... in to nas malo zje.be
grin1.gif

Jaz pa nimam teh problemov...od tytn-a naprej točno vem kaj hočem od telefona in očitno je samo touch pro tisti, ki vse to ponuja. Me je zanimalo kdo bo prvi in glej ga HTC-ja...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Dvomim, da ponuja vse...
smile-1.gif
... ali "tega pa ne zna" ...

Idealnega telefona oz. mobilnega multipraktika, ki bi zadostil potrebe vecine "advanced" uproabnikov zal ni... in ga nikoli ne bo
smile-1.gif
...

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
sem uporabljala diamonda par dni...groooooza. ful je počasen glede reakcijskega časa in touchscreen ni tko občutljiv kot pri iphoneu. Zato sem se odpeljala v Trsti in si včeraj kupila belega!
smile-1.gif
jupi

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
kzs.
baje da ima diamond skrit card slot...po youtubu pišejo...zdej me zanima a je res a so buče....aja pa nepiše samo en...ampak več lastnikov omenjenega telefona

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Sej to je to, jaz nebi rad da kupim Diamonda potem pa čez en mesec pride HTC s 3" ekranom in enake velikosti. X1 je dober, samo malo velik napram Diamondu, pa še kaj ne pride drugo leto cisto nov WM7.0 ? Torej bo X1 eden zadnjih z WM6.1 , kar pomeni , da bi potem cez nekaj mesecev zopet iskal nekaj novega.

evo če bi jz prej pregledu to temo bi ti lahko zrihtu tega novega diamonda. lahko pa vprašam kolega če ga ma še?

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
Evo dobil Diamonda...na začetku malo razočaran nad odzivnostjo...samo po malo brskanja po netu in malo tweakanja...zadeva res deluje hitro...

Dajte prosim napisati kakšno povezavo do ROM-ov, ki ste jih zamenjali. Na XDA se pojavlja kar nekaj stvari, meni pa zaenkrat ne znese testirati n verzij
wink-1.gif
.

Jernej

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
nisem menjal roma...samo malo potweakal pa je blo :p

tole je stvar izbolšalo za ziljonkrat

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/7_yJYzagi4Y"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/7_yJYzagi4Y" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Hmmm.... Sem šel skozi in bomo videli.

Hvala zaenkrat, ko bom pa utegnil, grem pa nalagat ROMe in testirat vse skupaj. Potrebno bo pač najti verzijo, ki bo imela stabilen bluetooth, HSPDA, SMS/MMS, Touch 3D in seveda hitro odzivnost vsega!

Jernej