Ali je HTC Diamond dober nakup in vreden 299€

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Če rabiš (bi želel imeti) Windows mobile, potem je po moje trenutno najboljša opcija.
Samo da ne boš kasneje razočaran, ker mogoče ne bo tako odziven kot pričakuješ.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Samo da ne boš kasneje razočaran, ker mogoče ne bo tako odziven kot pričakuješ.

Se podpišem pod to... Ko se en čas "igračkaš" z njim potem vidis, da ni to nekako odzivno tako kot bi človek pričakoval. Sicer pa nekaterim bo čisto zadovoljivo. Odkar sem imel iphone mu drugi touch-variante telefoni ne morejo konkurirati glede odzivnosti.

LP

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
ravno včerej sem se igrala z Diamondom in me je spravil WIndows MObile čist ob živce. Akcije so mi čist nelogične, za primerjavo ko je pri iPhoneu stvar ful lažja za operirat, pa še hitrejše.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Mbonbon pravi:
ravno včerej sem se igrala z Diamondom in me je spravil WIndows MObile čist ob živce. Akcije so mi čist nelogične, za primerjavo ko je pri iPhoneu stvar ful lažja za operirat, pa še hitrejše.

Sej operacijska sistema sta neprimerljiva.Pri applu je vse delo možno s prsti, vse je bol logično nametano.Seveda so leta in leta lahko gledali win mobile in ga pošteno "predelali". Hvala bogu, da se je našel nekdo.
cheer.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Majstr, a nisi bil ti nekaj casa win mobile fan?
smile-1.gif

Raje S60, kot WM?
smile-1.gif

Menjal bi N95, pa ugotavljam, da sploh ni kaj pametnega za kupit.. iPhone mi ne odgovarja zaradi premalo 3rd party apps + prevelik in predrag mi je, n95 8gb je skoraj isti smorn, kot imam.. Diamond mi je zanimiv, samo bolj berem komentarje in teste, bolj me mineva
smile-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Še vedno sem wm fan, samo to se nebo obdržalo. Vsaj dokler ne pade cena novemu iphonu.
evil.gif

wmik1.jpg

S60 je fajn, dokler ne pogrešaš zaslona na dotik, pol pa te mine. Sploh pa če so tipke tak boge kot na n95 8gb, podzaslonske. In najbolši telefon od nokie na trgu .
13.gif
Čakam na s60 touch, da vidimo, kaj bojo naredli, zaj ko je s60 čist nokijin.

Iphone se je mogo zgodit, apple je spet vedel, kaj mamo radi.
cool-1.gif

Ena fina zadeva, ki jo uporablam že na visti (rocket dock).

Komaj čakam da ga stestiram in sprobam.Seveda 3g z novim softverom.

Kdaj jih bo dobo tuš??
evil.gif

btw malo sem fajnh, tak da upam da sem zadel bistvo. hehe
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Apple je cigla:
Size Dimensions 115.5 x 62.1 x 12.3 mm
Weight 133 g

HTC Diamond
Size Dimensions 102 x 51 x 11.5 mm
Weight 110 g

Diamond je še v tisti kategoriji k je še tok velik, da se ga nekako prenašat.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Nekako? Večina pametnih telefonov in pdajev je velikih od 100 do 110 mm in širokih okoli 57mm.Pol centimetra poleg v višino in širino pa res ni nič.Sploh pa je to zaradi velikega zaslona. Meni zaslon več pomeni , kot pa ti napol centimetri.

Diamond je res majhen, samo ima zaradi tega tudi švoh baterijo.Takl zaj pa naredi kompromis, kaj maš rajši.
wink-1.gif

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Jest sem se tudi zanimal za Daimonda, samo ko sem ga malo sprobal sem ugotovil, da bi dobil živčni zlom ko bi ga uporabljal.
Za vsak drek moraš ven palčko vleč, ki je povrhu še zelo nenatačna oz. je zaradi touch zaslona čudno tipkati po njemu.

In tako sem se odločil za nakup Nokie E71, ki je pa špica
cheer.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Hmm, nisem vedel da je E71 tudi pri nas na voljo v beli barvi. Sicer pa za tiste, ki razmišljajo o WM telefonu ... trenutno bi jaz vzel Omnio, ob kratki uporabi veliko boljša od diamonda ...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hm.. te ne moti premajhen zaslon?

omnio so tudi skurcal, tako da res ne vem vec kaj je dobro in kaj ni
stupid-1.gif

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Tudi meni je v oci padel Diamond, ker se na Iphone ne da nalozit ene pametne navigacije (npr. Garmina). Kolkor sem videl, se po novem zanj dobi tudi zmogljivejsko baterijo...
Za Htc-je je na xda-developers forumu tudi full podpore in custom romov, ki naj bi Diamonda precej pohitrili.

Me pa zanima, kako je z Omnio, ce je zanjo kak forum s supportom in custom romi, tak kot je xda-developers za htc-je...

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Ne me ne moti majhen display! Sej če primerjaš s htc ni dosti večji
smile-1.gif
Samo drugače je obrnjen!

Če rabiš velik display potem je samo iphone! Ker to je res Display z velikim D. Vse drugo se lahko skrije.
Vsi HTCji imajo samo 65K colors zaslone in to se ne more primerjati z današnjimi 16M colors displayi.