biu, vprašanje zdej je, kdaj bi ti šel. avgust je katastrofa v vseh pogledih, totalna gužva, polhn domorodcev iz vse evrope, fužine scena. na (lepih) plažah so kupi smeti, ni pa to turizem k ga mrbit poznaš. skor povsod so senčniki in ležalniki, za plačat jasno, albanezarji se z avtom prpelejo tut na skret. saranda je krščen duš totalni, ksamil isto, ogleda vredn je edin butrint. kar se plaž tiče je še najbolj je borsh, potem dhermi, jalle sicer obeta, sam je spet vse nek resort s polno tečnimi tipi na parkplacu in vratih. jaz sem spal v himari pa se pol fural okol, v sarandi pa dogaja. o prijaznosti ne bi, čim vidju da nisi njihov si vreden pu pizde mrzle vode. gor v brdih (kuč) pa te itak buljo k sedmo čudo sveta. mlajši znajo anglešk, vsi pa italijansk, na hrvsrb pozab. tut če znaš kej po kosovsk povedat, pozab, k govorijo drug dialekt.
da ne bom čist pristranski, prjazni so tolk časa, dokler vidjo, da bojo kej zmolzli od tebe. tipičn primer je v apartmaju, dve noči si dobr, pol k si zadn dan te pa ne jebejo več. isti krščen duš skor je v ulcinju, k je njihova enklava, stvar se zboljšajo šele proti budvi oziroma prot igumenitsi v grčiji. na kratk sem bil sicer še v začetku julija pa je dost bol scena. skor nbenga folka, ful. manj smeti, nižje cene.