Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
S tabo sem nehala argumentirano razpravljat že nekaj časa nazaj. Maš mal preveč oprane brejne. Pa še zavedaš se ne.
konc offa
Citat:
Fizika ima razlago za vse, ja.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
A res, a kr mišična vlakna se razgradijo v maščobo????????
Ja?
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Zelo preprosto. Jaz delujem v domeni preverljivega, dokazljivega in ponovljivega. Izven tega zame ne obstaja popolnoma nič drugega.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Moj svet se nikakor ne bo sesul zaradi novih spoznanj znanosti in jih zelo pozdravljam in nadvse nestrpno pričakujem. Tako da kar izvoli. Samo problem je, ker v alternativnih zablodah ni z-ja od znanosti.
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Torej, pri tem režimu je zadeva laufala samo dokler sem se ga držal. Potem pa v krivine, počasi pa okrogloCitat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ni čisto res...ko maš enkrat tako pospešen metabolizem si lahko marsikaj privoščiš. Tudi po 2 ali večkrat tedensko lahko veliko pico zmažeš, pa jo čez ene 3 urce že ne čutiš več....spet lačen.
Je treba kar za nekaj mesecev popustit, da se metabolizem spet upočasni....zna se pa zgodit ja, vem iz lastnih izkušenj.Pač držat se je treba max prekrška ali 2 na teden kar se tiče bedarij oz. najbolje je kompletno zamenjat stil sam to ni enostavno.
Železna disciplina kar se tiče obrokov pa vse reši....prinese tudi to, da lahko poješ veliko hrane, sam še vedno pa si obremenjen z urnikom.
Citat:
Ne morem se sprijaznit, da nisi popoln.
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Torej, pri tem režimu je zadeva laufala samo dokler sem se ga držal. Potem pa v krivine, počasi pa okrogloCitat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ni čisto res...ko maš enkrat tako pospešen metabolizem si lahko marsikaj privoščiš. Tudi po 2 ali večkrat tedensko lahko veliko pico zmažeš, pa jo čez ene 3 urce že ne čutiš več....spet lačen.
Je treba kar za nekaj mesecev popustit, da se metabolizem spet upočasni....zna se pa zgodit ja, vem iz lastnih izkušenj.Pač držat se je treba max prekrška ali 2 na teden kar se tiče bedarij oz. najbolje je kompletno zamenjat stil sam to ni enostavno.
Železna disciplina kar se tiče obrokov pa vse reši....prinese tudi to, da lahko poješ veliko hrane, sam še vedno pa si obremenjen z urnikom.
Torej, tocno ves kaj dela. Takrat si bil zadovoljen. Zakaj si nehal ? Pa preden ti misli skocijo v obrambno miselnost, premisli sam pri sebi zakaj si nehal, ali je bilo le malo premalo discipline. Vcasih sami sebe sabotiramo najucinkovitejse ;]
Nasplosno pa:
"Happy pills one time 5 minutes per day metod" pa ni, vsakdo ima svoj bioloski potencial, izkoristijo ga redki, ostali so jim pa faus, ker si mislijo kako jim je lahko. Ko pa morajo sami drzat disciplino pa pogrnejo ;]
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Stavim da te je tega dejstva (nekatere stvari namreč dejansko delujejo) na smrt strah.
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Poglejva tvoj foh; se spomniš kako so sredi prejšnjega stoletja kirurgi privezovali organe, ker so bili "povešeni"?
Citat:
Kje so vsi ti silni polagalci rok, homeopati in ostali faith-healing vrači, ko je treba dati karte na mizo (npr. homeopati, ko jih je znanstvena javnost pozvala, da naj poizkusijo ločiti svoj zvarek od navadne vode... kar je seveda povsem nemogoče, saj je oboje - navadna voda)? Odgovor - poskrijejo se v svoje luknje, ker sami pri sebi točno vedo, da prodajajo meglo.