Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
A res, a kr mišična vlakna se razgradijo v maščobo????????
Ja?
Se strinjam s teboj Jernej, MM se lahko tud izgubi, če jo ne merkaš, ko imaš enkrat mišice še ne pomeni, da jih boš imel za vselej, ravno kontra, ko le greš izven poti jih izgubljaš.
Isto je pri jo jo efektru, ko si na dieti se merkaš, gledaš kaj ješ, ko nehaš z dieto in če spet posegaš po nezdravi prehrani vse dobiš nazaj.
Zato, če hočete imet zdrav lajf, nikol nobenih težav s telesno težo, bolezni, itd ZDRAVA prehrana, ampak ne čist 100% je dovolj že pretežno vnešene hrane, d aje zdrava, kak dan OFF obrok je zaželjen.
Obroke ne izpuščat.
Mene drgač ne preveč držat za besedo o zdravi prehrani, izgubi maščobe, ohranjanju mišične mase, kardio, fitnes sem se učil le zadnje leto, pred tem me je zdrava prehrana, fitnes in kardio en kur*zanimal, u glavnem da sem mel doma ene 10 čokolad pa piškote, pa majonezo pa svonjsko posebno salamo, pa ne vem kaj še vse, pa to se ne izmišljujem, sam da sem mel majonezo pa kak zenf pa kruh to sem tud po 8 kosov/dan pojedu s 0.5 cm majoneze na kruhu, čokolado sem jedu, ko sem šel peš kam, pil sem samo colo iz Lidla tud po 3 litre/dan...itd
Zdej tega ne počnem več, moja večerja je zgledala takole 1 tuna + olivno + malo soli + čebula.....to je to, še malo kasneje bom spil ene 2 dcl mleka seveda smetano odstranim, od sadja jem banane in klementine.