Moj problem je bil update kartice, kateri se je pozneje sam od sebe rešil. Če ne uspeš odkleniti karte je čisto drugačen problem, a imaš original AR? Malce več podatkov moraš napisat...
No moj komentar na karto bo kratek. Včeraj sem z njo odpeljal od Ajdovščine do Jesenic in nazaj. Kakšnih sprememb nisem opazil, na avtocestnem odseku Rebernice še vedno takoj nastavi omejitev na 80, vmes parkrat preskoči na 100, tako da tega niso popravili (pri predzadnjem predoru je omejitev skočila za trenutek celo na 60. Včasih nisem bil pozoren toliko na to, ampak konec omejitve je sedaj v bistvu takoj ko prevoziš cestninsko postajo in ne ob znaku konec omejitve (čeprav so tole zanemarljive malenkosti). Mi je pa velikokrat piskalo radar, čeprav imam naložene tudi POI točke, ampak mislim da so nekatere radarje naložili tudi v karto (čeprav mogoče radarjev tam sploh ni), ampak za bolj zanesljivo bi moral peljati brez poi točk, tako da...
TMC pa mi ni prikazal ničesar, je pa res da tudi nisem naletel na nobeno oviro.
Pa še ena zanimivost, kljub zanemarljivi časovni razliki vedno hoče za nazaj peljati na Logatec in ne naprej po AC, čeprav je le ta hitrejša in je tudi na napravi nastavljeno na hitrejšo...