Adriaroute 2.30 izšla

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
...
Je pričakovano, da so uporabniki besni.
......

Pustimo "uporabnike" malce ob strani!
Če so pa KUPCI besni, je pa druga pesem.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
spet niso rekli koje nove godine naše, srpske, islamske ili Kineske pa še koja bi se našla aha pa letnice tudi ni.... LLLLLOOOLLLL mal mi je žal da sem nabavi GURMANA.

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Meni pa prav nic! Odlicna GPS naprava in odlicne karte! Po sloveniji skoraj ne uporabljam navigacije. Le po mestih, ko iscem kak naslov, za kar so vse karte do sedaj delo opravile vredu. Tako CNEU 9 in CN EU2010.20, kot AR 2.1 -2.3.
Po tujini pa tudi nisem imel problemov ne z karto CN EU 2009 in z sedanjo 2010.20! Vedno nasel kamp, parkirisce ali pa znamenitrost...kar mi brez navigacije nebi uspelo.
LP
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Najbolj ropotajo tuki tisti ki po moje sploh ne rabijo navigacijo,ampak jo majo bolj za imidž kot pa dejansko uporabo
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.166
9.801
113
Citat:
Uporabnik lejko pravi:
Najbolj ropotajo tuki tisti ki po moje sploh ne rabijo navigacijo,ampak jo majo bolj za imidž kot pa dejansko uporabo
evil.gif
Vzel si mi besede iz ust.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik lejko pravi:
evil.gif
Vzel si mi besede iz ust.

Ko sem jst navigacijo uporabljav ti še zemljevid nisi znal uporabljat. Imidžer.
stupid-1.gif

P.S. Konev tedna je tu uuuuu super nadgradnja pa tud. NOT.
jezen.gif

Aja pa še nekaj vsem tistim, ki so veselo odklepal karte tele se več nebo dalo po stari metodi HAHHAHAHAHA.

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.166
9.801
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa kaj se s tem obremenjuješ če si kupil ...
Prihaja mu, ker on je itak oh in sploh in se je ukvarjal z zemljevidi, še ko sem jaz dudo vlekel.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Če bo free upgrade (in bo) pol bo itak vsem, ki že imamo veljavne ključe delalo
smile-1.gif

DrBruce

Pripravnik
30. jul 2009
31
0
6
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Aja pa še nekaj vsem tistim, ki so veselo odklepal karte tele se več nebo dalo po stari metodi HAHHAHAHAHA.

Za vse se najde rešitev, brez skrbi, nobena zaščita ni tako dobra, da se je ne bi dalo obiti.

Ne vem pa, kaj delajo toliko časa, danes smo 11.1.2010 pa še vedno ne duha ne sluha o karti. Lol ...

scania

Pripravnik
27. jan 2008
350
5
18
ACTROS 1851
zdaj jo vsi nestrpno pričakujemo potem pa bo tkoj 120 stvari ki bojo motle nekatere uporabnike..saj bo..neke bistvene spremembe pa tudi ne bo v sami karti...mogoč v izgledu oziroma šminki!

Nazadnje urejeno:

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.549
113
50
Na sončni strani ALP
2.30 je že doooooooolgo zunaj.
smirk-1.gif

Govori se o novi nadgradnji, ki bi naj prišla ven že v lanskem letu...

Verzija bi naj bila 3.0. Mogoče bo sedaj že 4.0, al pa 5.0...
Kdo bi vedel...
crazy1.gif

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
2.30 je že doooooooolgo zunaj.
smirk-1.gif

Govori se o novi nadgradnji, ki bi naj prišla ven že v lanskem letu...

Verzija bi naj bila 3.0. Mogoče bo sedaj že 4.0, al pa 5.0...
Kdo bi vedel...
crazy1.gif

Aha.....ja nekaj časa sem spremljal vse novosti, po tut nalagam si zmer vse novosti, ampak bilo je vmes veliko dela v službi pa še mal sem bil na zimskih počitncah in ko sem se vrnil sem spet malo pregledal to stran in nabralo se je spet nekaj zanimivih tem in stvari pa zgleda da sm zamešal in pozabu kje sm ostal z informacijami ki sem jih prej že vedel.
bonk.gif

Hvala za info

Lp vsem