Adriaroute 2.30 izšla

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Nova AR bo prirejena tudi za sprejem prometnih informacij (tmc),zato priporočam 765T, da ne bo treba sprejemnika dokupovati.

Vsekakor pa predlagam da se kupi takega, ki bo poleg TMC imel možnost prikaza pravega voznega pasu, omejitev hitrosti, 3d prikaz stavb ,kar bo sedaj omogočala nova AR, včasih pa pride prav tudi možnost načrtovanja večjega števila poti.

Kaj omogoča posamezni tip navigacije in možnost primerjave pa se nahaja na:

http://www.garmin.si/inside.php?cat_id=68

LP

Nazadnje urejeno:

sestdva

Zelenc'
9. nov 2009
6
0
1
Imam isti problem. Zato sem poslal na Navteq, kjer so obljubili, da bodo v naslednji verziji to popravili.
Na 2.20 tega problema v Istri ni, je pa verjetno kakšen drug
grin1.gif

lp

Citat:
Uporabnik marc pravi:
Kako je z dejanskimi napakami na karti AR 2.30. Nikakor mi ni hotelo narediti rute v Poreč preko Buj. Na koncu sem ugotovil, da je cesta prekinjena, kot se vidi na sliki. Kaj storiti v tem primeru, saj hoče narediti pot daleč okrog? Je potrebno takšne napake poslati na Navteq ali berejo naš forum?
Še slika:

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Tako na Navigu, kot Monolitu vem iz svojih izkušenj, da so vse moje poslane pripombe vedno upoštevali pri nasledjih popravkih, tudi forum glede problemov prikaza AR in AT so kot izgleda prebrali, ter v najnovejši verziji AT to upoštevali, tako da ni treba več popravkov Kamac (Kamacu hvala za trud).
Sam sem naredil v MS ruto iz Ljubljane preko Buj doPoreča, pa pri detajlnem ogledu ni nikjer prekinitve poti tako kot napriloženi sliki Mogoče je problem kot izgleda v prikazu spremenjena Typ datoteka, ki jo sedaj pri novi AT 2.21 ne rabimo več.
Drugače pa kot sem napisal so v obeh podjetjih odprti za predloge in eventuene napake, samo treba jim je poslati čimbol natančne podatke, po možnosti z oznako na zemljevidu in poalati kot priponko.

LP

Nazadnje urejeno:

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Sem mislil, da bo danes izšla nova verzija adriaroute zaradi obvestila na njihovi spletni strani

"OBAVIJEST STRANKAMA - 11.11.2009. od 09:00-12:00 ne radimo za stranke

Dana 11.11.2009. od 09:00 - 12:00 sati ne radimo za stranke zbog tiskovne konferencije. Molimo za razumjevanje."

garmin press slika je zraven

pa zgleda ne bo nič.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
No nekaj pa so vseeno povedali na tiskovni.

"Također je predstavljena nadogradnja AdriaTOPO v2.2 te skori završetak nove nadogradnje AdriaROUTE karte v 3.0"

"Tvrtka Navigo sistem je na susretu za novinare u svom novom zagrebačkom sjedištu predstavio nekoliko novih Garminovih uređaja, ali i novosti na planu vlastite kartografije - cestovnu kartu AdriaRoute 3.0 (dostupna korisnicima za dvadesetak dana) te topografsku kartu AdriaTopo 2.2."

http://www.bug.hr/vijesti/navigo-sistem-predstavio-adriaroute-30/99367.aspx

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.350
5.652
113
Citat:
Uporabnik xyz1962 pravi:
Zelo razočaran. Govorno vodenje mnogo slabše kot pri 2.20, vodi mnogokrat po stranskih cestah itd., vsaj na mojem področju.
Napr.
Grem v špar iz Žalca. Do Levca normalno, nato pa smešnica. Na izhodu iz krožnega prometa me opozori, vozite 4,8 km na desni. Po cca4 km prispeš po obvoznici na glavno križišče pri vojašnici, kjer moraš najprej zaviti na levo in nato šele po cca 800m prispeš na cilj-na desni. prejšnja verzija AR je imela to govorno mnogo bolje urejeno, da ne govorim, da ti občasno na ravni cesti sugerira, da zavij desno in podobne cvetke.
Upam, da bo nadgradnja v jeseni ali kdaj bo že izšla boljša.

Po kateremkoli nameščanju zemljevidov sledi reset garmina (še prej shraniš priljubljene in ostale podatke)
wink-1.gif

alinko

Pripravnik
12. avg 2009
171
3
18
Mene pa zanima če kdo ve, kdaj končno izide nadgradnja AR 3.0 ker so mi že prišli čez glavo z temi obljubami.... Hvala.
Lp.