A mam samo jaz taki občutek ali si večina naših “gazel” po kakem letu ali dveh polomijo noge in pocrkajo?
Velika večina podjetij ne preživi dveh let poslovanja.A mam samo jaz taki občutek ali si večina naših “gazel” po kakem letu ali dveh polomijo noge in pocrkajo?
A ko jih bomo napisali 20 boš pa ajde 100?lek. mehankar s 30 let delovne dobe ima več plače kot strokovni kader zaposlen v zadnjih 10 letih. res lepo pri tujcu.
kolektor..a ni to ta politična naveza?
hidria ne morem komentirat
bsh..nazarje? delajo za bsh, pač kitajci
cimos..koliko našega denarja so dobili, kako se vlečejo?
ampak našli smo jih nekaj..nekaj. 5..ajde 10, 20..
a to je slika tiste najrazvitejše republike, alfa in omege balkana, možganov, ki so futrali nerazviti jug.
čudim se kako je bia preživela. kaj je bilo zadaj, da je šlo vse to ćez. sem nekoč delal z njimi
a je Matej Penca tisti iz GA d.d. in Horizonte venture sklad?Bia Separations z novimi lastniki
Pravnomočno končanje insolvenčnega postopka omogoča normalno poslovanje in investiranje ter sprostitev dokapitalizacijskega denarja s fiduciarnega računawww.delo.si
Premagali Avstrijce in se rešili pred bankrotom
V ajdovskem biotehnološkem podjetju BIA Separations, nekdanji gazeli, so po dolgotrajnem pravnem boju premagali svojega lastnika iz Avstrije in se rešili pred bankrotom.siol.net
kdo je Dr Aleš Štancar
kdo je dr Miomir Knežević
To je to ja: KLS Ljubno.
Tako da v Sloveniji je dovolj primerov, le politike ne sme biti nikjer v bližini, že tako s samimi zakoni in ostalim, dela dovolj sranja.
Zakaj točno? Palma je itak en pokroviteljev reprezentance.bravo Palma!
Mene pa kako je v Pariz prišel Pahor.(pogooglal - OK danes je Chiracov pogreb)... pa večni KocjančičMene bolj zanima zakaj je possdka vozila brez plačila.
Itak že dva meseca niso dobili plač... kot da delajo v Muri.Mene bolj zanima zakaj je possdka vozila brez plačila.
Verjetno ne peš - bumbar. Pahor je predsednik vlade, Kocijančič pa predsednik Evropskih olimpijskih komitejev, zakaj nebi smela bit tam, oz. ker namiguješ na zastonjski prevoz, zakaj ga nebi smela izkoristit, Franci iz Dobove pa ga sme?
Piloti so po javnih informacijah dobili 3/4 plače za Avgust, torej so skoraj na tekočem. Mogoče pa so se ponudili zastonj, če jim je Palma častila karto za Bercy?