To si si gladko zmislu, očitno pa tudi ne razumeš prebranega.Nikjer nisem videl. Odgovarjal sem na post od nemenabijat, ki je napisal naj grem na zaviralnem pasu 30.
Kdor ni sposoben na 200m dolgem zaviralnem pasu iz 130 zmanjšat na 30, se naj raje poslužuje avtobusa, kdor se ga pa noče, bo pa pač jahal po travi.
Sej mogoče se delaš blesavega, samo a lahko točno citiraš kje sem to napisal?Odgovarjal sem na post od nemenabijat, ki je napisal naj grem na zaviralnem pasu 30.
To že, ampak ko je vidna ima enako veljavo.Na cestninskih postajah (bivših) so to uspešno izpodbijali. Talna označba je lahko recimo prekrita s snegom.
Sem to naredil v 2021, sedej bom pa vsako leto za nekaj mesecev zamaknil nakup letne vinjete.najbolj darsovce pošolalš da ne kupiš vinjete in se ne voziš po AC
Da se razumemo, ne moti me omejitev 30km/h. Glede na to, kako so začrtana parkirišča bo mogoče še to prehitro. Če bi postavili znak z omejitvijo 30km/h (in ne cona 30) se jaz v tej temi sploh ne bi oglasil.Pejt probat pa poročej.
Vendar! Smo ta problem rešili in rekli nikoli več.Zadnji 2 leti za marsikaj ni bilo zakonske podlage, pa so eni še ploskali zraven, zdej je pa znak problem.
Sedaj bo treba paziti, kako se boste pripeljali in odpeljali s pocivalisca.
Vec kot 60 nikakor ne. Boste se 1x opravljali izpit.
Velika sprememba: tako hitro lahko zdaj na avtocesti izgubite izpit
Novost na slovenskih avtocestah prinaša tudi izjemno veliko tveganje za izgubo vozniškega dovoljenja.www.zurnal24.si