A5, je pa prostorn

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Ja folku gre v nos. Ceprav sem nacel to temo in tudi sam stisno to fotko, mi je blo sila smesno ko sem vido tega bisera.Niti najmanj ne gre v nos. Eni tud posteno delajo in si privsocijo malo "boljsi" avto.

Glede ibercugara v TTju. Folk se pac tak meni, ker mamo v SLO take lepe place in je vecja verjetnost, da avto ni njegov. Eni pa se pac zapufajo v tri pm., samo da majo pac pol dober avto.

Pa se 1x moje mnenje. Komot si lahko privoscim avto ranga TT. Ampak "cipres" pa nebi not vozo. Z zensko ravnam lepo, zakaj nebi potem tudi z avtom
smile-1.gif
.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Glede prejšnjega posta se čisto strinjam! Nekateri so favš, drugi pa obrekljivi! To se ponavadi kje na vasi dogaja, ko vsakega vse zanima, da ima ta pa ta nov avto in da ziher kaj šverca, da si ga je lahko kupo! V mestu pa mam občutek, da je vse malo tišje oz. je manj tistih, ki o tebi ve več, kot tvoja mama!

Jaz sicer ne vozim nič takega, vendar kakšen je problem, da si daš v avto prek sedežev eno staro koco (deko) ter naložiš not kaj pač maš! Če paziš ne moreš nič zjebat, kakšne stare mašine pa res nebi not vozil
uf-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tak folk imam "najraje"

Si kupis avto za recimo 10-15 ex mio sit.. pa si takoj mafiozo, svercar, zapufan do amena, imas varnostnike, da ne spizdis, ipd.. Da pa delas 16 ur na dan pa noben qratz ne vidi..

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Enako je blo pri mojem kolegu, ki si je pri 20-tih kupil novo Alfo 147 z vso možno opremo in ga je takoj cela vas (in tri sosednje) označle za preprodajalca droge, a šparal pa je vsak tolar od osnovne šole dalje.

Rezultat je bil, da mu je po enem letu dokurčlo, je avto prodal, kupil cliota in zdaj ni več nobene govorice (mimogrede - tudi cliota si je kupil z najvišjo opremo, ampak to pač ni avto za drug dealerje
bonk.gif
).

Jaz na njegovem mestu avta nebi prodal ampak bi ga še dodatno spimpal, nabijal ceco in se vozil s sončnimi špegli podnevi in ponoči
evil.gif

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Valda, ce si kupis recimo eno E39 [stara petica] za ex 2mio SIT je popolnoma nekaj drugega, kot ce si kupis novega Clia za ex 3mio SIT.. Vsaj v glavah fousljivih sosedov..
stupid-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
res je da so sosedi faušljivi in se takoj porajajo sumi, ko prideš s takim avtom, ampak pozabjate pa da je v naši sloveniji žal vsaj polovica teh govoric resnična! Namreč veliko veliko je takih ki so za avto zapufani do amena, so prodali preveč bonbonov, ali pa so jim starši kupli. Takih, ki šparajo od 15 leta, je sila malo, zato pa pol izpade čudno.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Tak folk imam "najraje"

Si kupis avto za recimo 10-15 ex mio sit.. pa si takoj mafiozo, svercar, zapufan do amena, imas varnostnike, da ne spizdis, ipd.. Da pa delas 16 ur na dan pa noben qratz ne vidi..

Khmm... kolko pa je takih. 1% mogoce
smile-1.gif
In tisti ki dela 16ur na dan (ampak res dela) ponavadi ne kupi takega avta.
Si izjeme a res jih je zelo malo. Tako misljenje pa je v slovenija zato, kot sem ze napisal, da si danes s povprecno slovensko placo (ce recemo da je 800€), ne mores privoscit avta za 30k€. Razn ce se zapufas.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Steve pravi:Namreč veliko veliko je takih ki so za avto zapufani do amena, so prodali preveč bonbonov, ali pa so jim starši kupli.
In kaj se to tebe tiče? No, razen tistih praškov še morda...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Razn ce se zapufas.
In?
Zame je recimo večji lolek nekdo, ki skadi 100 EUR mesečno, kot tisti, ki vzame kredo za tak avto. Ampak tudi to me niti najmanj ne briga, razen če kadi v moji prisotnosti.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jah, ne vem, sam poznam krneki folka, ki vozijo dobre avtomobile pa so pridni, kot mravljice.. Je pa res, da so v vecini podjetniki.. Ni folk, ki hodi po 8 ur v sluzbico in se vozi z S8..
smile-1.gif

Itak pa, ce imas firmo je logicno, da vzames avto na leasing. Tisti kes, ki bi ga sicer zavalil za avto, ga lahko se vedno sproti bogatis.. + v osnovna sredstva gre..
smile-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Jah, ne vem, sam poznam krneki folka, ki vozijo dobre avtomobile pa so pridni, kot mravljice.. Je pa res, da so v vecini podjetniki.. Ni folk, ki hodi po 8 ur v sluzbico in se vozi z S8..
smile-1.gif

Itak pa, ce imas firmo je logicno, da vzames avto na leasing. Tisti kes, ki bi ga sicer zavalil za avto, ga lahko se vedno sproti bogatis.. + v osnovna sredstva gre..
smile-1.gif

Tud jaz poznam kr nekaj folka, ki vozijo avte za 150k€ + itd... samo... doben od teh ni na posten nacin priso do kvazi firme, ki jo ma sedaj. Vecina teh firm zdaj posluje na legalen nacin, samo nekoga pa je na zacetku treba okrast, napi*dit ali pa podkupit Ce ne drzave, pa kolega. Zalostno a resnicno.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ce napizdijo drzavo ni nic hudega, saj tudi drzava opizdeva narod, kjer se da..
smile-1.gif

Ce pa sluzjio na kolegih.. well... dolgo in veliko ne bodo, ce ima le kolega kaj v glavi
smile-1.gif

Sicer pa zgornje svercerje ne enacim s pridnim folkom, ki dela kot crna zivina...
smile-1.gif
Korupcija je pa danes vsepovsod..

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Sej prav da se napizdi drzavo.
smile-1.gif
samo ce kradejo drzavi, kradejo nam. Pac malo davke nabijejo, oni bodo ze dobili svoj denar. Posten delavski sloj vedno na*ebe.

Nazadnje urejeno:

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Enako je blo pri mojem kolegu, ki si je pri 20-tih kupil novo Alfo 147 z vso možno opremo in ga je takoj cela vas (in tri sosednje) označle za preprodajalca droge, a šparal pa je vsak tolar od osnovne šole dalje.

Rezultat je bil, da mu je po enem letu dokurčlo, je avto prodal, kupil cliota in zdaj ni več nobene govorice (mimogrede - tudi cliota si je kupil z najvišjo opremo, ampak to pač ni avto za drug dealerje
bonk.gif
).

Jaz na njegovem mestu avta nebi prodal ampak bi ga še dodatno spimpal, nabijal ceco in se vozil s sončnimi špegli podnevi in ponoči
evil.gif

ok da bi nekoga obrekovali zarad alfe 147 pa prvic slism. kje pa zivis to? da je tak avto tok opazn?

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
smile-1.gif

smile-1.gif

Tud jaz poznam kr nekaj folka, ki vozijo avte za 150k€ + itd... samo... doben od teh ni na posten nacin priso do kvazi firme, ki jo ma sedaj. Vecina teh firm zdaj posluje na legalen nacin, samo nekoga pa je na zacetku treba okrast, napi*dit ali pa podkupit Ce ne drzave, pa kolega. Zalostno a resnicno.

tipicno slovensko, ce meni ne uspe tudi drugmu ni mogl na posten nacim. treba se bo sprjaznt, eni so pac bl sposobni od tebe, pa zato se niso lopovi. in ne, nubenga ni treba ukrst, treba je mal mislt z glavo kako bos zasluzu, za razliko od 90 % slovencev ki razmisljajo samo kako bojo prsparal.

sorry za 2 posta

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:

Citat:
Uporabnik D_K pravi:

Citat:
Uporabnik MViper pravi:

smile-1.gif

smile-1.gif

tipicno slovensko, ce meni ne uspe tudi drugmu ni mogl na posten nacim. treba se bo sprjaznt, eni so pac bl sposobni od tebe, pa zato se niso lopovi. in ne, nubenga ni treba ukrst, treba je mal mislt z glavo kako bos zasluzu, za razliko od 90 % slovencev ki razmisljajo samo kako bojo prsparal.

sorry za 2 posta

Kaj je tukaj tipicno slovensekga, ce dobro ves za koga se gre in ves, da je opalo cisto vsakega s katerim je imel posla.

Od cistilke pa do direktorja kere od drugih firm.

Ves kaj je tipicno slovensko razmisljanje: "Dokler se ni zgodilo meni me ne briga". Torej dokler ni opalo mene, me boli K. (smo pa se iskazali sedaj med poplavami"). In tudi tu bo mogoce kdo kaj zasluzo.

PS. Mogoce mam jaz res tak negativen pogled na celotno stvar. Raje se ucim na napakah drugih, ker mojega denarja ta mafija ne dobi.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.