a tale vikend se vsi mislijo pobiti

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Ne bo rabil policije, ker mu garantiram vrhunsko zdravstveno oskrbo, ce poskusa ubiti mojo druzino.
smirk-1.gif

Jaz bedak sem bil za to, da so alu ograje bolj varne. Ni sans, vec se jih pobije, bolj smo normalni ljudje varni.
10.gif

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
poglej, tako z avtom kot z motorjem vozim predsvem po moji lastni pameti.
včasih pod omejitvami, včasih nad njimi. izven naselij sicer ponavadi vozim okoli 100km/h, v naseljih med 50 in 60m/h, razen če ni kaj posebnega (recimo cone 30, vrtci, šole, gostilne,...)

tvegam nikoli, nikoli tudi ne prehitevam, če nisem prepričan v 110% zanesljivost varnosti tega manevra.

da povzamem, sem grešnik in nisem brezmadežen.

l.p.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
ampak imam občutek, da ni bil pripet in glede na poškodbe kobija tudi, da bi pripet morda (ali verjetno) preživel

mislim da ti varnostni pas ne pomaga kaj dosti v bočnem trku... tam te reši samo varnostna zavesa pri glavi

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
ampak imam občutek, da ni bil pripet in glede na poškodbe kobija tudi, da bi pripet morda (ali verjetno) preživel

mislim da ti varnostni pas ne pomaga kaj dosti v bočnem trku... tam te reši samo varnostna zavesa pri glavi

Mene je rešo malo, vendar nimam varnostnih zaves tako da sem z glavo udaril ob avto....

Bočni trk je bolj nevaren zaradi tega, ker tam ni zmečkljive cone. Zanima me če je voznik padel v komo in potem umrl...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Voznik v kombijo oče 4 mladoletnih otrok in tudi policaj v trbovljah...

Policist Aleš, oče 4 mladoletnih otrok, človek o katerem sem slišal samo lepe stvari. Mrtev zaradi norca na dveh kolesih. To je katastrofa.

Kako je on mrtev zaradi dveh norcev, če pa je on izsilil motorista ki sta bila na prednostni cesti.

Verjemi,da večina pogleda LEVO, DESNO in potem spelje...pravilno je pa LEVO DESNO LEVO in speljati čimhitreje.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
jao spet enla zgubljena, ce ti prleti kot projektil, vidis ti jebeštrga kej.... ti resno mislis da se kdo od motoristov normalno pripelje...še ga nisem videl...sicer pa tebe motorista tudi matilda caka, samo vprašanje časa...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Sej vsakega čaka.

Velikrat vidim iz avta kako folk izsili motorista in točno s tega razloga ki sem ga opisal zgoraj. Prav tako tud sam vedno pričakujem da me bo kdo izsilil iz stranske ulice, in glej ga hudiča, dejansko me izsili, čeprav je prižgana dolga,čeprav je pregledna cesta.

In da nebo pomote, vožnja po predpisih, mogoce kakšnih 10km/h več.

Itak vprašanje kaj je bilo v tem primeru,odseka niti ne poznam,tako da lahko samo ugibamo. So pa res taka izsiljevanja zelo velikokrat vzrok.
Kaksen mesec nazaj je en s Twingotom na dvopasovnici mi zapeljal dobesedno v moj bok. Sreca da sem reagiral in on tudi kasneje,ampak vseen bi bila lahko nesreča popolnoma po neumnosti avtomobilista.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
poznaš tisti odsek in veš kako se tam pelje? Mislim, da ne! Ker če bi ga ne bi trosil takih neumnosti!
Tukaj sta kriva izključno motorista pa če se ti na glavo postaviš

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Glej, ne poznam odseka, ne norim po ovinkih pa tudi predvsem zato ker nikoli nevem kaj me čaka za ovinkom. jebeštrga,že na preglednih cestah kot so Zaloška na predelu Polja te skor vsakič kdo "sname" k iz enosmernih pripeljejo vn.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
aha se mi je zdelo da ne poznaš odseka. Samo potem mi ni jasno kako lahko to napišeš
Citat:
Kako je on mrtev zaradi dveh norcev, če pa je on izsilil motorista ki sta bila na prednostni cesti.
Iz tiste stranske ulice če pogledaš levo desno levo + špegu in nekdo vozi 90 se ga da še videt. Motoristi pa na tem odseku ne vozijo pod 150km/h
bonk.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
no sej si si odgoovril, ker vozis kao po predpisih al pa cca 10 vec,in te nekdoizsili (ker motorista dejansko slabse opazis, pa ce imaš 6 dolgih prizganih)..... si resil situacijo in še danes opravljaš potrebo brez pomoči drugih...a je tako?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
aja torej lahko po novem povsod 300 vozimo, ker smo itak na prednosti..mater si lolek.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
310 raje.

Sej je fino tle gor brat tvoje in ostale solate ki jih pišete.
grin1.gif

Sicer pa, z avtom nimam nikoli problemov z motoristi, snel nisem se nobenega,tako da v veliki večini, te izsilijo avtomobilisti kakorkoli obrnes.

Mogoce pa danes snamem kakšnega motorista kje.

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
danes je lep dan, mogoce bi skocil na motor...pa kr do konca odpri...mene ne bos nabasal, bom raje doma.
wink-1.gif

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Sam res,kok ste vsi neki pametni okol motoristov. Eni prov komi cakate,da se kak motorist ubije,da pol lahko pametujete tuki po forumu.