Moj kraj,sedaj pač nič posebnega,v preteklosti pa poznan po tem,da so v okolici potekali zadnji boji v 2. svetovni vojn
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
čuješ, če je že to res, mam rajši take lastnosti, kot pa da mislim da sem prebivalec new yorške elitne četrti in se nosim sky high kot večina lj domorodcev, še hujši pa so vaši priseljenciTočno sem spadaš tudi ti, kar si tudi s tem postom potrdila
Hmm, pojma nimam! Lohk na PM pošleš priimek, pa kok je stara približno.Citat:
Uporabnik noker pravi:
Jebe*ti, če ni kle zraven doma una ... kaj je že bla ... hmmmm .... mat ima frizerski salon ... hmmm ... Katja ???
A ?
Noker
To si pa dobr napisu!Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Da ne? Vi ste najboljši, Ljubljana in sploh vsi ostali kraji oz. krajani pa ološ. Če to ni ego trip pa ne vem kaj je. Žal realnost je takšna, ampak štajerc tega ne bo nikoli priznal. Obremenjujete se z vsem drugim samo sami s sabo ne, pa čeprav se že tu zatakne.
Noben drug nima toliko proti vam, kot vi proti Ljubljani, pa ne govorim samo o štajerski, do Ljubljančanov so vsi taki. Nekateri upravičeno, večina pa po črednem nagonu. Začuda pa jaz in noben, ki bi ga jaz poznal nima nič proti nikomur. Čudno ne?
Prav retardirani ste nekateri že s tem lokalpatriotizmom. Noben nima od tega nič, pa se še kar bockate.