A še komu, poleg mene, vre?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Potem pa - kot poznavalec njihove zgodovine - mi lahko prosim razlozis, zakaj imas svojem avatarju, velik in gorec Rimokatolik kot si - podobo sovraznikov vere, tistih, katere je Njegova Svetost, Papez Klement no.5 izobcil iz Kristusove Cerkve zaradi idolatrije/malikovanja, financih utaj in kraje, okultnih ritualov, homoseksualnosti, krivivernosti itd.?

Kot vemo, so po RKCjevi dogmi so papezi nezmotljivi - torej, kako lahko ti, priden in Pravi Vernik (TM) opravicujes, hvalis in slavis (idolatrija, anyone) tiste, ki jih je eden od Petrovih naslednikov izobcil? Ne vem no, kaj bi pa lokalni zupnik na to rekel - da tako obrajtas ljudi, ki so po definiciji krsili vsaj 1, 6 in 8 bozjo zapoved, imeli po osebi vsaj par deset smrtnih grehov (no, razen ce stejes odpustke kot "get out of Hell free" dovolilnice), in nenazadnje vsaj se ene 3 of 7 unih, ta velikih grehkov?

Ne vem, ne vem ce bo tole slo... Bo treba vsaj tri Angeluse pa dva rozna venca ekstra ob naslednji spovedi. Pa 100 EUR daj v puscico, a slisis!

evil.gif

Malo narobe veš... ni vsaka papeževa izjava nezmotljiva dogma...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Taka je bila takrat politika, še kaj?

hysterical-1.gif

Tole pa moram citirat. Kaksen bullshit odgovor. Ampak, OK. Sam si to rekel.

Torej, po tvoji razlagi "taka je bila takrat politika" (kar je ocitno sprejemljivo, se posebaj ce si "nezmotljiv", tako kot so Njihove Svetosti) - je bilo tudi edino primerno, pravicno in zvelicavno, da so partizani/partija v tisti "drugorazredni" rov zmetali domobrancke, belcke, katolike, folk ki je sel slucajno mimo, in na sploh vse ostale, ki so jim prisli pred brzostrelko.

Taka je bila namrec takrat - politika.

Hvala, ker si nas razsvetlil, zdaj vsaj vemo, da lahko vse opravicimo z izgovorom "taksna je pac danes politika".
grims-1.gif

P.S.:
Mislim, da je cas da se poslovis iz te debate, preden se se globje vkopljes...
cool-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Potem pa - kot poznavalec njihove zgodovine - mi lahko prosim razlozis, zakaj imas svojem avatarju, velik in gorec Rimokatolik kot si - podobo sovraznikov vere, tistih, katere je Njegova Svetost, Papez Klement no.5 izobcil iz Kristusove Cerkve zaradi idolatrije/malikovanja, financih utaj in kraje, okultnih ritualov, homoseksualnosti, krivivernosti itd.?

Kot vemo, so po RKCjevi dogmi so papezi nezmotljivi - torej, kako lahko ti, priden in Pravi Vernik (TM) opravicujes, hvalis in slavis (idolatrija, anyone) tiste, ki jih je eden od Petrovih naslednikov izobcil? Ne vem no, kaj bi pa lokalni zupnik na to rekel - da tako obrajtas ljudi, ki so po definiciji krsili vsaj 1, 6 in 8 bozjo zapoved, imeli po osebi vsaj par deset smrtnih grehov (no, razen ce stejes odpustke kot "get out of Hell free" dovolilnice), in nenazadnje vsaj se ene 3 of 7 unih, ta velikih grehkov?

Ne vem, ne vem ce bo tole slo... Bo treba vsaj tri Angeluse pa dva rozna venca ekstra ob naslednji spovedi. Pa 100 EUR daj v puscico, a slisis!

evil.gif

Malo narobe veš... ni vsaka papeževa izjava nezmotljiva dogma...

Sorry, res je. Nezmotljiv je samo kadar govori "Ex Cathedra" in o dogmah, ki ne smejo biti v nasprotju s svetim pismom. Se posipam s pepelom.

A ni zalostno, da me ze 8888 ni popravil?
redface-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Jaz sem ti pa potem lepo odgovoril, da ce si sposoben na to, kako so se zaradi tega ker so jim bili dolzni blazne denarje s pomocjo Papeza znebili Templarjev prenesti pojem "taka je bila politika" - ne pricakuj naslednjic ko bo problem s tem, kaj so ta rdeci naredili ta belim kaksnega drugacnega odgovora.

Okoli leta 1945 so pac imeli tako politiko. Pa za trenutno stanje v drzavi tudi nimas kaj komplicirat - ker je, saj ves, taka politika.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Jaz sem ti pa potem lepo odgovoril, da ce si sposoben na to, kako so se zaradi tega ker so jim bili dolzni blazne denarje s pomocjo Papeza znebili Templarjev prenesti pojem "taka je bila politika" - ne pricakuj naslednjic ko bo problem s tem, kaj so ta rdeci naredili ta belim kaksnega drugacnega odgovora.

Okoli leta 1945 so pac imeli tako politiko. Pa za trenutno stanje v drzavi tudi nimas kaj komplicirat - ker je, saj ves, taka politika.

Ne vem kje si razbral, da se 32-ka s "tako politiko" strinja.
Tvoj argument "take politike" bi veljal samo, če bi pobijanje in razlastitev 32-ka zagovarjal s "tako politiko". Sam strinjanja nikjer nisem zasledi - če nekdo reče "tako je to takrat bilo", to še ne pomeni, da je bilo tisto prav in da se s tem strinja ali celo podpira.
Bo šlo?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Koda:
 Bo šlo?   

[/QUOTE] 
Ne , pri Evrofilu ne bo šlo  [IMG]https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/evil.gif[/IMG]

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

Ne vem kje si razbral, da se 32-ka s "tako politiko" strinja.
Tvoj argument "take politike" bi veljal samo, če bi pobijanje in razlastitev 32-ka zagovarjal s "tako politiko". Sam strinjanja nikjer nisem zasledi - če nekdo reče "tako je to takrat bilo", to še ne pomeni, da je bilo tisto prav in da se s tem strinja ali celo podpira.
Bo šlo?

Cakaj, samo trenutek: Njegova Cerkev je to izvedla, in njegov odgovor na to, kaj je bilo v imenju njegove cerkve storjeno je bol odgovor "taka politika".

Torej, njegova cerkev je bila takrat trop lopovov in morilcev - on pa z veseljem razglasa svojo pripadnost tej zlocinsko organizaciji?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.254
113
blizu močvirne prestolnice
Ni res, kar si napisal, trop lopovov in zločincev lahko vidiš kvečjem pri tvoji rdeči bandi. Križarji so bili borci za Krščansko vero, žal pa so prestopili črto, tako kot ti, zato te čaka slej ko prej Božja kazen.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
"Moji"? Libertarec sem, "rdeci" nimajo nic z menoj...

Kako pa tvoji tretirajo borce za krscansko vero je pa jasno, ane?
smile-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ni res, kar si napisal, trop lopovov in zločincev lahko vidiš kvečjem pri tvoji rdeči bandi. Križarji so bili borci za Krščansko vero, žal pa so prestopili črto, tako kot ti, zato te čaka slej ko prej Božja kazen.

Veš kaj je problem - božja kazen čaka samo tebe in ostale vernike, ki takole brez problema nizate smrtne grehe sem pa tja.

Za nas, neverne lopove in zločince, je pa itak vseeno, ker ti pravljični liki nimajo vpliva na nas.
grin1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Ksz.

Dokler bo tricetrt folka gledala kaj lahko drzava nardi za njih in kako pridet cimbol, s cim manj dela cez, se nau nc spremenil...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
noo... dajte še mal podebadirat po čem je koruza v Afriki.
eni kr neki !!
No... sej je to normalno. Na forumih glasni v resnici pa ovce.
Najboljše bo, da gremo vsi delat še v tujino, da bomo Sloveniji pufe vračal.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Ksz.

Dokler bo tricetrt folka gledala kaj lahko drzava nardi za njih in kako pridet cimbol, s cim manj dela cez, se nau nc spremenil...
Ja , točno tako , srednjeslojaši ste vse zajebali ko ste samo na svoje supersposobne riti gledali.
tongue-1.gif
.......
.....država je stabilna in gospodarsko sposobna samo toliko kot je njen srednji sloj, ki je gonilna sila vsake družbe.....
.....naloga in v naturi višjega sloja je, da krade...
....naloga nižjega je, da poslušamo in delamo po navodilih srednjega sloja, ki je pametnejši in sposobnejši od nas....
....v našem primeru, ko pa je na polno zajebal srednji sloj, ostane pa samo še višji, ki pa še vedno vestno opravlja svojo nalogo..
in to je to
tongue-1.gif

evil.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.351
3.031
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Resno vprašam: a še komu VRE glede na situacijo, ki se v državi plete? Leva, desna, vseeno mi je. A sem edini, ki bi rad na cesto? A sem edini, ki bi rad, da se zamenja celotna politična garnitura? Koliko časa bomo še to trpeli?

Eh, meni je vrelo leta in leta medtem, ko vas je bila večina zadovoljnih in prepričanih, da smo druga Švica
bonk.gif
. Zdaj je že zdavnaj vse prevrelo in mi je že čisto vseeno kaj se dogaja v tej zahojeni, gnili, ciganski Jugo-Sloveniji.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
a nisi ti mal te sloje "z_jebal"????
srednjeslojaši ste bolj pametni, organizirani in oh in sploh sposobni, zato morate skrbet in zagotavljat (v svoje dobro) delo in spodobno plačilo nižjemu sloju, ker to ne zmoremo sami, -zato pa imate srednji večje dohodke....(to je kot če osla dobro hraniš, bo pri močeh in ti bo dobro služil)
..to pa pomeni, da morate bremzat višji (parazitski sloj -Evrofil npr.
evil.gif
), ker če višji kradejo nižjemu, se zmanjša potrošnja, kupna moč pade in to, kar pomeni, po neki časovni zakasnitvi padec standarda tudi srednjeslojašem. ...(če potisneš lojtro pregloboko v drek, tak da so spodnji klini že pod gladino, se ravno za toliko znižajo tudi srednji, če pa tako stanje traja preveč časa, spodnji del lojtre zgnije v dreku in srednji klini nenadoma postanejo spodnji.)
Tako je bilo v interesu srednjeslojašev, da zagovarjajo nižje (delovno silo) in zaradi boljše organiziranosti in medijske odmevnosti grabite višje za noge in jih mečete z lojtre, ker z nižjega klina ne dosežeš zgornjega-logika, ampak vi ste družno z višjimi tolkli po nižjih in jim jemali v zameno za trenutno nekaj več drobtinic, medtem ko je šel največji kos višjim -,
bonk.gif

zdaj pa požrite posledice
uf-1.gif