A moram vrnit?

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Tipični primer je par invalidskih (?) podjetij, ki imajo navado poslati paket voščilnic skupaj z računom in razlago, da če "so nam všeč, jih zadržimo in plačamo, če pa ne, jih pa naj vrnemo".

Če nekaj NE NAROČAŠ, potem se to vedno smatra kot darilo. Pa je vseeno, ali gre za reklamni pamflet ali pa za kamion rolex ur, ki so ti jih skipali pred vrata. Tudi če pri tem podpišeš dobavnico,..., se to še vedno smatra kot darilo. Ker NISI naročil.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Prav sklepate. Gre se za božične voščilnice od invalidov. Na [censored] mi gre ta način agresivnega marketinga (kao ker so invalidi si ta založba to lahko privošči). In zraven nobene kuverte z plačano poštnino za vračilo, samo položnica in zahvala.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Lahko jim pa pošlješ eno na njihov naslov z zahvalo za darilo. Seveda pošlješ "student to student" da jim še poštnino zarašunajo
evil.gif

(sej vem, svinja sem
tongue-1.gif
)

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Lahko jim pa pošlješ eno na njihov naslov z zahvalo za darilo. Seveda pošlješ "student to student" da jim še poštnino zarašunajo
evil.gif

(sej vem, svinja sem
tongue-1.gif
)

aplauz.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Prav sklepate. Gre se za božične voščilnice od invalidov. Na [censored] mi gre ta način agresivnega marketinga (kao ker so invalidi si ta založba to lahko privošči). In zraven nobene kuverte z plačano poštnino za vračilo, samo položnica in zahvala.

To tudi nam pošiljajo vsako leto. V glavnem smo plačevali.
Ko sem malo preveril zadevo sem ugotovil, da niso delo slovenskih invalidov. Zdaj včasih plačamo, včasih ne.

torek

Pripravnik
28. okt 2007
269
0
16
k nam v firmo so pred leti parkrat prišle nenaročene knjige z računom zraven in seveda pripisom da jih vrnemo nazaj. Parkrat smo jih vrnili (sicer brez stroškov za nas) potem pa ne več. Nato so klicarili in sem povedal da če so poslali ne da bi mi karkoli naročili, potem lahko tudi pridejo sami iskat in MOGOČE jim bom celo vrnil. Pošiljal pa ne bom, še manj plačal. Potem je bil mir.