Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
A nima ta avto Renaultov motor?
Se strinjam.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Da se razumemo, A je dober za svoj denar..a vseeno te "premium" naredi ta prave še dodatna oprema v rangu 5 do 10 k€.. zgolj to.
Napaka ja, pravilno: nizkopresečnih gum.Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Znucanih gum si pa tudi jaz ne bi želel ob nakupu novega avta.
Res me zanima kateri avto bo po 10 letih še normalno delal: Citroen DS5 ali Honda Civic.Citat:
Uporabnik cizy pravi:
DS5 je okno v svet kar se tiče kvalitete izdelave in uporabljenih materijalov za to plastično japonsko grdobo.
Odgovor že imaš; Honda civic letnik 1996-2001 jih imaš na cesti kot listja! Koliko imaš citroenčkov ali kakšnih ronojčkov? Fantje dobrojutro!Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Res me zanima kateri avto bo po 10 letih še normalno delal: Citroen DS5 ali Honda Civic.Citat:
Uporabnik cizy pravi:
DS5 je okno v svet kar se tiče kvalitete izdelave in uporabljenih materijalov za to plastično japonsko grdobo.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Odgovor že imaš; Honda civic letnik 1996-2001 jih imaš na cesti kot listja! Koliko imaš citroenčkov ali kakšnih ronojčkov? Fantje dobrojutro!
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Odgovor že imaš; Honda civic letnik 1996-2001 jih imaš na cesti kot listja! Koliko imaš citroenčkov ali kakšnih ronojčkov? Fantje dobrojutro!
Ok, štekamo, si honda lover in ponujaš hondo kjer je vsaj približno možno.
Sedaj pa lahko pustiš thread tistim, ki so dejansko tudi kaj pametnega napisali.