Citat:
"V bistvu bi jih morali pametno in dovolj izbrati. Ne zaradi sočutja in ne zaradi človekoljubja, zaradi ekonomskega interesa in prihodnosti Slovenije. Seveda spet počnemo ravno nasprotno. Miro Cerar in njegova vlada se trudita, da bi jih sprejeli čim manj. Miro Cerar in njegova vlada ogrožata socialno državo." moj komentar Hočem črnca iz prejšnjega tednasam, ker vse pustimo, nimamo več za burek...
in, a sem tole ali nisem tega napisala v drugem članku: bi bila država modra, se ob begunski krizi ne bi kregala, ali vzamemo 200 ali 300 priseljencev. Če bi bila država modra, bi jih takoj vzeli tisoč - najsposbnejših in najpodjetnejših. Izpogajati bi si morali pravico, da izberemo najboljše." -- seveda sem.. zares je težko biti tako pametento je ful obremenjujoče..
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Pa to je neizobražen folk, katerega edino premoženje je majica na hrbtu. Da je pa za pot par jurjev zbral je pa verjetno dol kradel posiljeval ali celo ubijal.
2k€ dol zbrat je verjetno kot, da bi moral tukaj zbrat ene 60-80k.
Citat:
Religious Background
A spokesman for the police in Erfurt said that everything started with the fact that a resident had several pages torn from a Koran. Then several other Men had attacked. The turn have sought refuge in the house guard of civilian security guards on site. Finally, the police had to intervene. But the fury of the applicants was so large that they also went off on the officials - with stones and iron bars. At least three officers were injured, damaged several police cars. How many have suffered injuries refugees, is still unclear.