A bomo samo uvažali?

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
res ne vem, zakaj sem ob naslovu teme pomislil da je govora o zunanjetrgovinski bilanci Slovenije...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Problem je ker uvažamo muslije. Potem se v zahvalo razstreli.

Boljše da se razstreli kot pa da z bazuko krade periodično-konstantno.
Najbolje pa je, da nič od tega ne naredi (majhen intermezzo z realnostjo).

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.940
6.015
113
patriot je dal dober point, še za svoje ne zmoremo poskrbeti, kako boš potem še za uvožene (ki ne znajo jezika, večina 3 razrede oš in zapovrh bi furali nesmislene islam navade) ?

btw, glede na število prebivalcev ima Slo 2x več uvoženih muslimanov kot npr Hrvaška (50 k vs 25k, Slo 2 milijona, Hr 4 milijone prebivalcev).

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Upam, da jih bo nastanil v bližino svojega domovanja: http://www.24ur.com/novice/sve...e-beguncev.html

Če tu ne bo uspelo, bodo pa Italijani poskrbeli: http://www.rtvslo.si/lokalne-n...atecanih/363594

itd

Iz hrvaškega foruma:

Citat:
Evo malo statistika o svima najdražim imigrantima:
U Njemačkoj 80% Turaka je na socijalnoj pomoæi
U Švedskoj je 80% silovanja počinjeno od strane imigranata muslimanske vjeroispovjesti koji čine 2% populacije
U Danskoj 90% Muslimana traži ekonomsku pomoæ od države da mogu "slavit" Božiæ
U Britaniji 56% Muslimana otvoreno podržava ISIS, dok ih 24% nema nikakve kvalifikacije, a 22% nikad nije imalo posao
U Australiji stopa nezaposlenosti Muslimana je duplo viša od prosjeka
U Nizozemskoj 90% mladih Turaka smatra borce ISISa herojima
U Norveškoj 100% silovanja je počinjeno od strane Muslimana i 9 od 10 puta žrtva im je Norveškinja

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
pravi sistem so izbrali Avstralci. Nič več ne pride do njih. Tako bi morala tudi EU ( ali pa torpedirat čolne )
mi pa zagonimo 50k€ za neke programe da integriramo 10 migrantov v 3 letih

Grim

Pripravnik
8. jul 2013
137
0
16
Prvi pogoj, da se sploh začne razmišljati o tem, da se tem ljudem dovoli ostati bi moral biti, da so sem prišli legalno.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
itak noben ne more priti legalno. potem jih pa menda tudi vračati ne morejo, ker so brez papirjev in naši ne vedo kam jih naj vrnejo. italijani pa jim dajo dokumentte, nekaj denarja in železniško karto za nekam v eu
99% teh , ki prihajajo v eu ni beguncev ampak so ekonomski migranit in kriminalci. Nemci in Francozi imajo že velike težave z mladoletnimi "begunci" . Samo spametovalo jih pa še ni

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
itak noben ne more priti legalno. potem jih pa menda tudi vračati ne morejo, ker so brez papirjev in naši ne vedo kam jih naj vrnejo. italijani pa jim dajo dokumentte, nekaj denarja in železniško karto za nekam v eu
99% teh , ki prihajajo v eu ni beguncev ampak so ekonomski migranit in kriminalci. Nemci in Francozi imajo že velike težave z mladoletnimi "begunci" . Samo spametovalo jih pa še ni
francozi in angleži prav lepo sedaj plačujejo za svoje kolonije.

nekdo je omenil hrvaško - ja zakaj bi pa tja kdo prišel. ni dela ni dnarja ni socialne... drugače pa bolj kot si na zemljevidu več ljudi bo prišlo k tebi. "miroljubne" misije v nato članstvu te kar lepo postavijo na tak zemljevid.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Pa hočjo poslat Triglav v akcijo....

Pr nas pa folk na rdeči križ hod..., ter družine iz fletov mečejo...

Slovenija moj doma.....

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ti verjameš tem številkam, jaz jim pač ne...100% posilstev ja, mogoče v kakem kratkem časovnem obdobju, sicer pa zagotovo ne