A bomo samo uvažali?

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.411
4.981
113
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
res ne vem, zakaj sem ob naslovu teme pomislil da je govora o zunanjetrgovinski bilanci Slovenije...

rolleyes-1.gif
same here

bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ta dva ne spadata med te o katerih je govor na začetka teme.

Sicer pa izjema ne potrjuje pravila.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.940
6.012
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/a56EqUPwyFQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Še vsaj 2 milijona naj jih uvozijo... potem bodo mogoče potegnili glavo iz riti in začeli ukrepati.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Kradem komentar iz hrvaškega foruma:

Citat:
Tako je, smatram da bi trebalo organizirati jednu anketu, gdje bi se svaki državljanin RH izjasnio koliko kuna je spreman izdvojiti iz svoje plaæe ili mirovine kako bi se financirao smještaj i socijalna pomoæ za imigrante.
Neka zagovornici imigracije pokažu da vlastitim novcem stoje iza svojih riječi.

Nakon toga bi se skupile njihove izjave, ovjerile kod javnog bilježnika, i svaki mjesec bi im se primanja umanjila za taj iznos.
Tada bi primili onoliko ljudi koliko možemo tako prikupljenim novcem uzdržavati.

Prije toga bi u svim hrvatskim gradovima i selima bio održan referendum gdje bi se građani izjasnili žele li da se u njihovom susjedstvu sagrade centri za prihvat azilanata, da vidimo ima li uopæe lokalnih sredina zainteresiranih za njihov prihvat.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
hrčki se lahko takoj poberejo iz unije če jim ni kaj všeč. jaz tudi ne maram ko gre moj dnar v unijo ta ga prerazporedi in ga hrčki dobijo nazaj. ampak jebat ga tako gre ta reč.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.339
7.401
113
Ksz

Slisal sem (ni preverjeno) da nameravajo italijani nekdanjo vojasnico v blizini bivsega mejnega prehoda rateče spremeniti v nastanitveni center za begunce z lampeduse. Nastanitveni center bo odprtega tipa. Kranjska gora se ze veseli.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
fajn, krasno. med begunci so pomesani tudi skrajni dzihadisti, toliko za informacijo za koga, ki verjame, da na svetu obstajajo samo soncki in vrtnice. in o tem EU lepo molci.

odlicen teren si bodo pripravili. mi jim pa se golaz kuhamo na obali in s cvetjem posipamo.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Tisti , ki bo podpisal za te begunce v Slovenijo, naj sam plačuje njihovo nastanitev, mamico jim
smirk-1.gif